Care este cauza morții Cristinei Țopescu

Cristina Țopescu
Medicii legiști au finalizat necropsia și au stabilit cauza morții jurnalistei Cristina Țopescu.

Jurnalista Cristina Țopescu ar fi murit de infarct, susțin surse ale publicației Libertatea. Aceasta ar constitui principala cauză a decesului, stabilit de medicii legiști. Potrivit sursei citate, miercuri, 15 ianuarie, ar fi fost realizată autopsia și s-ar fi observat că "inima era mai grasă decât în mod normal", iar "între mușchii cordului s-a format un strat de grăsime, ceea ce ar fi putut produce infarctul".

Se bănuiește că jurnalista s-ar fi stins în somn din pricina unui infarct. Cristina Țopescu avea 59 de ani. Familia, prietenii și cunoștințele își pot lua adio la capela Cimitirului Bellu. Mâine, trupul ei neînsuflețit va fi incinerat.

Despre infarct

Dintre simptomele infarctului amintim: strângere, presiune, constricție, senzația de înjunghiere sau durere continuă, cel mai adesea în centrul pieptului; durere care se întinde pe umeri, gât sau brațe; bătăi neregulate sau rapide ale inimii; transpirație rece sau piele asudată; amețeală, slăbiciune sau vertij; dificultăți de respirație; greață, indigestie și uneori vărsături; senzația că ai făcut efort fizic sau de stres extrem (epuizare, sfârșeală).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel