Cancerul de sân, tot ce trebuie să știi. Eugenia Șerban, confesiuni la DC News și DC Medical
07 aug, 17:47
Actrița Eugenia Șerban, Adina Dan, psiholog clinician și dr. Lucian Rușitoru, medic specialist chirurgie generală, cu supraspecializare în chirurgie oncologică, vin la Interviurile DC News și DC Medical, sâmbătă, la ora 12:00, pentru a discuta despre una dintre cele mai cumplite boli ale secolului, cancerul de sân. 
EXCLUSIV

Actrița Eugenia Șerban a trecut în ultimul an printr-un episod tulburător. Actrița a luptat și a învins nu unul, ci două tipuri de cancer. 

Adina Dan, psihoterapeut și psiholog clinician, are o vastă experiență în terapia pacienților oncologici și va explica importanța stării psihice în lupta cu cancerul. 

Dr. Lucian Rușitoru, medic specialist chirurgie generală, cu supraspecializare în chirurgie oncologică, va explica ce înseamnă cancerul de sân, de la diagnostic, până la intervenție chirurgicală și tratament. 

Cum a învins cancerul Eugenia Șerban, cât de importantă este depistarea precoce și cum faci fața diagnosticului, aflați sâmbătă, la ora 12.00, din emisiunea care va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook ale DC News și DC Medical, dar și pe DC News TV. 

 

VIDEO

 


Ştiri Recomandate

Stresul generat de pandemie, calmat de patrupezi
Expert: La tineri, reacția imunitară la COVID este mai gravă
Horațiu Mălăele, confirmat pozitiv cu infecția COVID
MEDROXYPROGESTERON - prospect
COVID-19. Painea neambalată, risc de contaminare
Alzheimer, efectul devastator al excesului de zahăr
În ce situație ostilitatea crește riscul de deces
Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri