ADDA, diagnosticată cu o boală cruntă. Motivul pentru care a ascuns-o timp de 4 luni: „Lumea vorbește, batjocorește”

Cântăreața Adda s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate în ultimele luni. Artista a slăbit foarte mult din cauza regimului strict pe care trebuie să îl țină, însă până de curând, a ținut secret diagnosticul primit de la medici. 

Adda a dezvăluit boala de care suferă pe rețelele de socializare, acolo unde a postat o fotografie în care se văd mai multe pete roșii pe spatele ei. 

”4 luni și ceva cu Dermografism. 4, din următoarele câteva, din următorii ani sau toata viata. Este o boala imprevizibilă. Cu zile bune și zile mai puțin bune. Greu de tratat. Cele mai multe persoane care mi-au scris îl au de ani întregi, iar o mare parte dintre ele, mai ales femeile, sunt rușinate. Se ascund de ochii critici ai oamenilor, după haine. Nu îți afectează viața fizic. O afectează psihic pentru ca lumea vorbește, batjocoreste și mai e categoria “care stie leacul suprem”. Și eu m-am ascuns, dar nu mai am de gand. Nu e ceva ce trece cu o pastilă minune!” a declarat artista pe Instagram.

Vezi imagini cu pielea vedetei afectată pe Spectacola.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel