Actorul Willie Garson, celebrul Stanford din „Sex and the City” a murit. Suferea de cancer pancreatic
22 sep, 11:04

Willie Garson și diveledin Sex and The City.  Foto: Instagram
Actorul american Willie Garson, în vârstă de 57 de ani, cunoscut în special pentru rolul impresarului gay Stanford Blatch din serialul „Sex and the City” (”Totul despre sex”), a murit din cauza unui cancer pancreatic. Anunțul a fost făcut de fiul său. 

În serialul de succes produs de HBO, actorul american Willie Garson a jucat rolul prietenului şi confidentului gay al lui Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker), iar recent filma pentru spin-off-ul „And Just Like That...”.

Potrivit revistei People, actorul suferea de cancer pancreatic. În ultimele clipe ale vieţii a fost înconjurat de familie, a anunțat fiul său adoptiv Nathen Garson.

„Te iubesc atât de mult tată. Odihnește-te în pace și sunt atât de bucuros că ai reușit să-mi împărtășești toate aventurile și ai reușit să realizezi atât de mult. Sunt atât de mândru de tine. Te voi iubi întotdeauna, dar eu crede că este timpul să pleci într-o aventură a ta. Vei fi mereu cu mine ", a scris el, pe Instagram.

Numindu-l „cea mai tare, mai amuzantă și mai inteligentă persoană pe care am cunoscut-o”, Nathen Garson a spus că speră că tatăl său se va odihni în pace acum.
„Mă bucur că mi-ai împărtășit dragostea ta. Nu o voi uita niciodată și nici nu o voi pierde", a adăugat el în postare.

G Ad:

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Nathen Garson (@nathen_garson)

Trista veste a fost confirmată și de managerul actorului, John Carrabino.

Producătorul executiv al „Sex And The City”, Michael Patrick King, a precizat că Garson a lucrat „chiar şi când era bolnav”, însă nu a oferit alte detalii.

Născut William Garson Paszamant în New Jersey în 1964, Garson a studiat teatrul și a obținut un masterat în arte plastice de la Yale School of Drama.

Ştiri Recomandate

Consumul de ciuperci pare să scadă riscul de depresie
COVID-19: NICIUN PAT LIBER, în secțiile ATI din țară
Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri