ZODIAC: 4 zodii lovite de anxietate. Fac crize din orice

ZODIAC: Anxietatea este un sentiment de teamă, teamă și neliniște care apare brusc, de multe ori fără un motiv anume. De data aceasta vorbim de persoanele care au predipoziție de a face această tulburare mintală, nu din prisma unor factori de risc, ci și din prisma zodiei lor. Astrologii susțin că sunt 4 zodii care au o predispoziție înnăscută pentru a face un atac de anxietate: s

ZODIAC: De exemplu, s-ar putea să vă simțiți anxios atunci când vă confruntați cu o problemă dificilă la locul de muncă, înainte de a da un test, a face o investigație medicală sau înainte de a lua o decizie importantă. Anxietatea poate avea și un efect relativ bun, pentru că te poate ajuta să faci față situație, să cauți soluții, îți poate da un motiv în plus să lupți sau un plus de energie care să te ajute să te concentrezi. Dar pentru persoanele cu tulburări de anxietate, frica nu este temporară și poate fi copleșitoare.

Citește și: 5 lucruri care pot declanșa anxietatea: unele sunt surprinzătoare

Te trezești mereu cu astfel de atacuri de anxietate? Îți ia doar câteva minute să nu mai zâmbești și să te îneci în gânduri pesimiste? Fiecare lucru minor te stresează și îți dă o anxietate nesfârșită? Dacă răspunsul este da ai nevoie de ajutor. 

Dincolo de partea medicală, astrologii spun că sunt zodii care au o predispoziție nativă spre anxietate. Iată care sunt a ceste zodii:  

1) Vărsător

Vărsătorul este foarte predispus la gânduri anxioase. Vărsătorii sunt mereu îngrijorați de cele mai mici lucruri care se întâmplă în jurul lor și le este greu să treacă peste ele dacă nu se rezolvă. Practic, își fac griji pentru orice, mai ales și din cauza firii lor conștiincioase și corecte. Vine la pachet cu obsesia lor de a stabili cum se desfășoară lucrurile. 

2) Berbec

Berbecul este, de asemenea, unul dintre acele semne zodiacale care suferă de anxietate. Fie că este vorba despre lucruri care se întâmplă la serviciu sau din viața sa personală, Berbecul este predispus să fie afectat emoțional și să continue să se gândească la ele multi timp după ce ele au trecut sau chiar s-au rezolvat. Lui îi bate inima în gât aproape din orice. Nu numai asta, dar Berbecul tinde să aibă parte de mult stres, ceea ce este un alt motiv pentru atacurile sale de anxietate.

Citește și:Stres sau anxietate: învață să le recunoști pe fiecare dintre ele

3) Leu

Leii sunt, dacă vreți, experți în materie de anxietate. Fie că este vorba de gândire excesivă, de faptul că prin firea lor despică firul în patru oricând și cu orice, de stresul la care sunt supuși - pentru că adoră să stea în lumina reflectoarelor – sau pe care și-l provoacă singuri – ca să fie mereu în centrul atenției -, de multe ori anxietate alor se manifestă din cauza unor lucruri inutile sau pur și simplu pentru că pun totul la inimă și iau totul mult prea personal. Din obsesia lor de a fi recunoscuți și aplaudați, Leii tind să accepte mai multe provocări, să se înhame la lucruri mari și obositoare, care se adaugă la gândurile și mințile lor anxioase. De asemenea, adesea, le înrăutățesc starea, pentru că se îngrijorează constant că lucrurile nu vor ieși așa cum își doresc ei să iasă.

4) Capricornul

Capricornii, la fel ca leii, își fac foarte multe griji din orice. Capricornii sunt emoționali, vulcanici, preocupați, se stresează singuri și, prin urmare, sunt predispuși la anxietate. Gândurile lor anxioase se agravează adesea ori de câte ori sunt blocați sau puși într-o situație nefavorabilă. Dacă cineva este nepoliticos cu ei, vor dezvolta anxietate și vor avea nevoie de câteva zile pentru a se calma și a trece peste.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel