ZODIAC: 3 zodii isterice, capabile să facă scandal pentru orice lucru mărunt
26 sep, 08:01

Țipăt, istericale, isterie. Foto: Pixabay
ZODIAC: Unora le sunt indiferente micile neplăceri inerente din viața de azi cu zi, dar următoarele trei zodii pot face ușor din țânțar armăsar, cum se spune. Sunt de-a dreptul isterice când li se întâmplă ceva care pentru alții e nesemnificativ. 

ZODIAC: Următoarele trei zodii pot deveni ușor isterice atunci când ceva nu le convine, fac crize cumplite de furie pentru că au un temperament înfricoșător. Aruncă cu lucruri și țipă din toți rărunchii când nu le faci pe plac. 

Fecioara

Nu este un secret faptul că Fecioarele sunt perfecționiste încăpățânate până în pânzele albe. Iese ca ele sau nu iese deloc! Își pierd cumpătul atunci când lucrurile nu merg așa cum vor ele și vor ca totul să fie totul perfect la dungă. Au grijă exagerată la detalii și fac rapid o criză de isterie cumplită dacă ceva nu se încadrează între liniile trasate de ele. Furia lor e rece, tăioasă și nu le trece cu una cu două. Au memorie bună și se răzbună. 

Leu

Leii cred cu toată ființa că merită tot ce este mai bun, că li se cuvine. Ei tind să fie personajul principal al vieții lor și vor ca toată lumea să le pună nevoile lor pe primul plan. Ei nu fac compromisuri și nu se adaptează ci toată lumea trebuie să se alinieze și să se plieze pe pretențiile lor. Prin urmare, se pot enerva cu ușurință și pot urla precum animalul are le guvernează zodia atunci când nu li se acordă prioritate.Partea bună e c se descarcă și le trece, dar asta nu înseamnă că nu rănesc adânc, chiar fatal. 

Săgetător

Deși Săgetătorii par destul de relaxați și iubitori, așa ca îngerii, au demonii lor. Săgetătorii au propria lor definiție a distracției și a aventurii, a perfecțiunii și a ceea ce li se cuvine, și este puțin probabil să își modifice pretențiile sau părerile în funcție de altcineva. Sunt pasionali în tot ce fac, adică iubesc la nesfârșit sau urăsc cu egală măsură. Este probabil să îi apuce isteria atunci când oamenii îi forțează să le accepte opinii sau deciziile, aruncă cu orice prind de toți pereții și țipă de-ți sparg timpanele. Țin minte cu ce le-ai greșit și te vor taxa toată viața. 

G Ad:

Ştiri Recomandate

Consumul de ciuperci pare să scadă riscul de depresie
COVID-19: NICIUN PAT LIBER, în secțiile ATI din țară
Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri