Vladimir Putin, "nebun și cu CANCER"? Kasparov, despre ziua SFÂRȘITULUI: Răul NU moare niciodată, se întoarce imediat

Garry Kasparov a dezvăluit când va veni sfârșitul lui Vladimir Putin.

Cel mai mare jucător de șah al tuturor timpurilor, Garry Kasparov, l-a comentat pe Vladimir Putin și a făcut dezvăluiri despre ceea ce s-ar ascunde în mintea președintelui rus.

"Răul nu moare niciodată și se întoarce imediat ce îl scapi din vedere", asta crede Garry Kasparov.

Aflat la București, pentru etapa din România a campionatului internațional de șah "Grand Chess Tour", Garry Kasparov, un opozant redutabil al președintelui Rusiei, a oferit un interviu pentru Știrile PRO TV și este de părere că Ucraina va câștiga acest război și că acesta este sfârșitul lui Vladimir Putin.

"Cred că plătim prețul pentru că am uitat o regulă foarte simplă: răul nu moare niciodată! Poți să-l îngropi pentru o vreme sub zidul dărâmat al Berlinului, dar imediat ce îl scapi din vedere, se întoarce", a declarat Garry Kasparov.

Cum și când se va termina acest război?

 

"Cred că Ucraina va câștiga acest război, și cred că este singura cale pentru noi toți să mergem mai departe, pentru că acest război nu e ca un joc de șah, este alb și negru, bine și rău, dar totuși nu e ca un joc de șah, pentru că nu putem avea o remiză, nu poate exista un compromis.

Fie câștigă Putin, fie câștigă Ucraina. Iar dacă Ucraina câștigă, înseamnă că toți vom câștiga, și este un singur mod de a pune capăt războiului lui Putin, prin a-i stopa accesul la resurse, materiale sau financiare, care-l ajută să continue războiul. Asta ar însemna, de altfel, și sfârșitul dictaturii sale.

Deci prioritatea nr. 1 pentru noi toți este să oferim Ucrainei toate cele necesare, toate resursele, toate armele posibile pentru a câștiga acest război", a mai spus Garry Kasparov.

Lumea se întreabă dacă Vladimir Putin "e prost, bolnav sau și-a pierdut mințile"?

 

"Nu, nu e nebun, pentru că realitatea lui e diferită de a noastră. El întotdeauna a testat hotărârea lumii libere, nu a fost ca și cum a mers direct de la A la B, nu. El a luat-o pas cu pas, nu a atacat Ucraina așa, dintr-odată!

Dictatorul este vulnerabil doar atunci când este slab. Pentru ca dictatorul să devină slab, trebuie să piardă războiul. Tocmai de aceea, nu te poți aștepta să i se întâmple ceva lui Putin câtă vreme războiul este în plină desfășurare. Dar în momentul în care ucrainenii vor câștiga acest război, în momentul în care rachetele ucrainene vor lovi Crimeea și steagul ucrainean va fi ridicat la Sevastopol, cred că viața lui Putin va fi atunci în mare pericol", spune Garry Kasparov.

E bolnav Vladimir Putin sau ar putea avea vreo problemă medicală?

 

"Eu prefer să rămân la faptele pe care le pot analiza. Dacă e bolnav, aia e. Dacă va muri de cancer, sunt sigur că va fi o știre bună pentru milioane de oameni în întreaga lume. Dar eu nu m-aș baza pe asta.

Haideți să nu speculăm, pentru că în orice dictatură, starea de sănătate a dictatorului este unul dintre dacă nu chiar cel mai bine păzit secret", a completat el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție
Sirop de tuse, contaminat. OMS, avertizare globală

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel