Victor Rebengiuc, declarația despre moarte care i-a surprins pe toți: Vine rândul meu! Eu sunt ultimul, așa c-o aștept...

Victor Rebengiuc - Foto: Agerpres
Victor Rebengiuc a făcut o declarație despre moarte ce a uimit pe toată lumea.

Victor Rebengiuc este unul dintre cei mai iubiți actori ai României, iar la cei aproape 90 de ani, pe care-i va împlini pe 10 februarie încă mai încântă publicul.

După moartea lui Mitică Popescu, de pe 3 ianuarie, Victor Rebengiuc a transmis un mesaj ce i-a surprins pe toți. 

"O să vină și rândul meu!", a spus Victor Rebengiuc, profund marcat de moartea colegului său, alături de care a jucat în filmul Moromeții, acolo unde au avut scene memorabile.

"Și eu am primit vestea tristă. A jucat împreună. Am avut două scene în Moromeții. Nu am fost prieteni, nu am fost apropiați, am fost colegi.

Nu am păstrat legătura, dar am apreciat talentul său. Era un actor talentat, avea farmec. Avea haz de foarte multe ori și îmi plăcea de el ca actor. În curând, o să vină și rândul meu. Din generația mea nu a mai rămas nimeni. Eu sunt ultimul. Și așa c-o aștept…", a declarat actorul Victor Rebengiuc pentru Viva.

VEZI ȘI: Adele, diagnostic crunt. Primele semne ce nu trebuie ignorate: S-a întâmplat din cauza strănutului. E foarte gravă, durerea e foarte rea

Cum se menține Victor Rebegiuc în formă la aproape 90 de ani?

 

Într-un interviu recent, actorul Victor Rebengiuc a explicat că echilibrul l-a ajutat să se mențină în formă până acum și a povestit cum s-a lăsat de fumat în urmă cu o jumătate de secol.

"Nu există o rețetă. Am fost un om echilibrat, în viața de toate zilele. N-am băut, am fumat mult timp, dar apoi m-am lăsat când nu mai era de folos. Am fumat 20 și ceva de ani… De la 15-16 ani până pe la 40.

M-am lăsat pentru că fumam 2-3 pachete pe zi și aveam „pisici pe corzi„, cum numim noi actorii, trebuia să-mi dreg vocea. Erau depuneri pe corzi, respiram greu și oboseam foarte repede

Mi-am zis: Ce vreau să fiu, actor sau fumător?

Și am stins ultima țigară, apoi nu m-a mai interesat niciodată.

Am mai fumat doar în Moromeții, nu avem cum desființa fumatul, ținea de viața celor de acolo", a declarat Victor Rebengiuc, la Digi24.

Ce se întâmplă dacă nu bei apă suficientă. Câtă apă trebuie să bei pe zi: Cele OPT pahare, NICIO dovadă științifică

Victor Rebengiuc a trecut prin COVID-19

 

Într-un alt interviu de acum ceva timp, actorul Victor Rebengiuc a declarat că noul coronavirus nu l-a ocolit, deși a respectat cu strictețe măsurile de protecție.

Mai mult, a spus că a trecut ușor prin boală, dar că, din fericire, nu a avut nevoie de internare. Actorul a stat în autoizolare la domiciliu timp de două săptămâni și a urmat tratamentul prescris de medic.

"Mască port toată ziua, doar aici, acasă nu port și nu mă deranjează, n-am deloc niciun fel de impresie neplăcută în legătură cu masca, m-am obișnuit. Port masca și respect măsurile de securitate care s-au luat. Și cu toate acestea, am fost și eu infectat și am stat două săptămâni în carantină. Asta este boala, este un pericol. Nu știu ce se întâmplă. N-am avut o formă gravă, am avut foarte puțin, n-am avut simptome ale bolii.

Am stat două săptămâni cuminte în casă, aici, închis, am urmat un tratament care mi-a fost prescris și gata!", a declarat Victor Rebengiuc la acea vreme.

De asemenea, întrebat ce a învăţat de pe urma acestei experienţe, artistul a răspuns: "Să mai stau pe acasă, să nu plec în lume, să mă sui în troleibuze aglomerate și-n metrouri. Asta m-a învățat. Bine, dar eu știam asta dinainte. Dar nu știu cum s-a putut întâmpla chestia asta, nu-mi dau seama".

Cum și cât se fierb pastele. Uită de tot ce știai până acum și ce scrie pe pungă. Dezvăluirea care i-a enervat pe bucătari

"Arta nu este vindecătoare de COVID, dar poate fi vindecătoare de stres"

 

"Arta în pandemie înseamnă o activitate continuă, o aplecare mai profundă asupra artei, pentru că avem mai mult timp, putem să comunicăm, sunt tot felul de acțiuni artistice care se desfășoară în apartamente, în locuri mai izolate, unde COVID-ul pătrunde mai greu și unde noi căutăm să ne protejăm cu mască, cu distanță.

Arta nu este vindecătoare de COVID, dar poate fi vindecătoare de stres, de impresia că suntem lipsiți de libertate. Arta ne poate apropia", a spus Victor Rebengiuc.

VEZI ȘI: Stafidele, remediul minune pentru constipație, oase mai puternice și anemie. De ce să începi să le consumi chiar acum

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel