Venus în Scorpion, 10 septembrie - 7 octombrie: relațiile sentimentale, pe muchie de cuțit

Horoscop
Venus va tranzita semnul Scorpionului începând cu 10 septembrie. Vor resimți acest tranzit cei care au marcaj fix în astrograma natală (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător). 

Când Venus tranzitează semnul Scorpionului, avem de-a face cu o singură strategie în zona sentimentală: totul sau nimic. Iubirea nu se cântărește, nu se dă cu porția, ci ori se dă, ori nu se mai dă. Extremismul acesta este menit să testeze persoana iubită. Să îți dai seama dacă încă mai are sentimente puternice și profunde pentru tine. Că altfel, de ceva superficial chiar nu ai nevoie.

Dorințele sunt aprinse, instinctele destul de prezente, senzualitatea cunoaște cote alarmante. Și să nu mai discutăm despre gelozie, posesivitate și dramatism. Treci din rai în iad și invers într-o clipită. De obicei, oamenii care au Venus în Scorpion în harta natală adoră să își facă partenerii să sufere, să îi implore, să fie dependenți de ei. Deci îți dai seama ce perioadă ne așteaptă! Ca să nu mai vorbim de erotism. În săptămânile ce urmează, cei care au probleme în dormitor le pot rezolva. Iar ceilalți pot experimenta senzații nebănuite, amețitoare chiar. Produsele pentru adulți se vor vinde ca pâinea caldă.

Ai grijă pe unde îți lași telefonul și cui îi dai parolele tale! Venus în Scorpion îi va potența pe partenerii suspicioși. Și din nimic pot face ditamai scenariul de filme polițiste. Nici nu le trebuie școala de detectivi! Controlează și manipulează totul!

Toate ca toate, dar să știi că acest tranzit are și câteva daruri importante: regenerarea și cicatrizarea rănilor cauzate de inimi frânte.

În călătoria sa prin semnul arzător al Scorpionului, Venus va face o serie de aspecte care merită menționate.

17 septembrie: Venus careu Saturn

Ne vom îndoi de capacitatea noastră de a atrage posibili parteneri. Nu ne place cum arătăm, ne simțim respinși, reacționăm exagerat la orice critică. Iubirea de sine este cel mai bun remediu pentru un asemenea aspect.

23 septembrie: Venus opoziție cu Uranus

Iubirea nu vine de unde și de la cine te aștepți! Relațiile blazate pot avea probleme. Venus vrea angajament ferm, iar Uranus vrea prospețime și libertate. Nimic nu este predictibil în dragoste.

Citește continuarea pe Astrosens și află care sunt celelalte evenimente astrologice ce au loc până în octombrie.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel