Tratamentul anticancer cu celule T modificate genetic, cu Prof dr Ștefan CIUREA. Academia de Sănătate

Prof dr Ștefan Ciurea. Foto: DC Medical
  LIVE
Invitatul de luni, 11 octombrie, al emisiunii Academia de Sănătate este profesor dr Ștefan Ciurea, profesor de Hematologie la UC Irvine, SUA. Invitatul profesorului dr Irinel Popescu va dezvălui care sunt ultimele descoperiri legate de Tratamentul anticancer cu celule T modificate genetic. 

Profesor dr Ștefan Ciurea a absolvit, în 1996, profesor de Hematologie la UC Irvine, SUA, va dezvălui, la această nouă ediție a emisiunii Academia de Sănătate, cum funcționează Tratamentul anticancer cu celule T modificate genetic. Profesorul este unul dintre cei patru președinți de onoare ai Asociației Societatea Română de Transplant Medular.

„Domnul profesor Ștefan Ciurea este proaspăt numit director al Programului de Transplant și terapii celulare de la UC Irvine, California, după un parcurs și o experiență anterioară de 12 ani la celebrul centru de cancer din Texas, Centru Oncologic MD Anderson din Houston. Dânsul este unul dintre cei care ajuta programul de Transplant Medular din România în general, din Institutul Clinic Fundeni în particular și unele lucruri, despre care vom vorbi și în emisiune, se întâmplă sau se vor întâmpla și aici cu ajutorul domniei sale”, a epxlicat prof dr Irinel Popescu, realizatorul emisiunii. 

Emisiunea va fi transmisă simultan, luni, 11 octombrie 2021, de la ora 11.00, și în reluare la ora 19.00, pe canalele de Youtube și paginile de Facebook ale DC News și DC Medical, dar și pe DC News TV. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel