Rona Hartner e pe moarte. Rinda, sora ei, anunț: Își trăiește ultimele clipe

rona hartner - Foto: Captura Youtube theXclusive, Detectorul de Minciuni
Rona Hartner este pe moarte. Rinda, sora ei, a făcut tristul anunț.

Rona Hartner e pe moarte. Rinda, sora ei, a făcut anunțul pe pagina sa de Facebook.

”Bună seara la toatălumea. Sunt Rinda sora Ronei. Vă scriu să vă cer gânduri bune și rugăciuni pentru sora mea care își trăieste ultimile clipe. Ne scuzați dacă nu răspundem la mesaje, în aceste clipe dificile, vrem să fim cu ea și cu fetița ei.

Dumnezeu să-i aline suferința și să o primească la el”, a scris Rinda, sora Ronei Hartner, pe pagina sa de Facebook.

Rona Hartner, mai multe diagnostice de cancer

După ce în anul 2019 a trecut printr-o luptă dură cu cancerul de colon, Rona Hartner, în vârstă de 50 de ani, a anunțat în urmă cu doar câteva luni, printr-o postare pe pagina sa de Facebook, că a fost diagnosticată din nou cu cancer, de această dată la alt organ.

"Am aflat că nu a recidivat cancerul, dar ca am un alt cancer. La plămâni, cu niște metastaze la creier.

Recunosc că m-am întristat. E fază patru, cam avansat. Dar m-am gândit - de ce să mă întristez, ia să dau telefon tuturor prietenilor, preoților pe care îi știu și să îi pun să se roage.

Vă rog și pe voi să vă rugați! Nu știu ce desfășurare va avea. Se comportă cam agresiv!", a transmis Rona Hartner, într-o postare pe pagina ei de Facebook.

Mai mult, atunci, Rona Hartner a spus că în ceea ce privește tratamentul, medicul a sfătuit-o să facă imunoterapie, dar ea continuă să se roage pentru ca boala să treacă și de data asta.

"O să urmez ce îmi spune doctorul. Acum vrea să îmi facă imunoterapie, nu chimioterapie, nu citostatice. Imunoterapia e mult mai suportabilă. Încerc să mă împărtășesc în fiecare zi, să mă conectez la Autorul vieții.

Încerc să mă împărtășesc și să am viața în mine.

Poate Iisus va da la o parte boala, moartea, dacă asta e voința Lui. Boala nu este făcută pentru că Dumnezeu e supărat pe noi și ne pedepsește. Boala face parte dintr-o încercare a vieții pentru a ne face să activăm aceste forțe ale credinței. Prima oară m-a salvat. Poate mă mai salvează și de  data aceasta. Poate ține boala în frâu. Așa că, rugați-vă să dispară. Viața e frumoasă!", a mai spus Rona Hartner.

Rona Hartner, tratament

În urmă cu ceva timp, Rona Hartner a mărturisit care este tratamentul de care a beneficiat și a fost un adevărat miracol.

"Sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu! Medicii au găsit un remediu-miracol, un medicament foarte periculos, ca orice chimioterapie, cu 13 pagini de efecte secundare. Se pare că Dumnezeu a vrut să n-am niciun efect secundar, ba dimpotrivă, să îmi facă un miracol și să mă vindec în două săptămâni.

E o minune mare de tot. Era stadiul patru și după ăsta nu mai e alt stadiu.

Practic, la unele boli mai zic ei că există și stadiul cinci, dar când ai deja metastaze în corp e patru și nu mai pot să facă ei niciun fel de operație.

Și sunt greu de găsit și medicamentele, iar cele mai multe medicamente au efecte. La mine, exista interdicție la toate medicamentele clasice și au găsit unul foarte special și cu ajutorul lui Dumnezeu am reușit.

Mai iau niște pastile de securitate.

Trebuia să se oprească tratamentul după o lună, dar au zis să mai prelungească tratamentul cu încă o lună. În mod normal trebuia să iau tratamentul între 6 luni și 2 ani, dar când au văzut ce bine merge după două săptămâni au zis să mai prelungească, totuși, cu o lună și jumătate, să fie în total două luni, ca să fie siguri.

Pe urmă, o să am un mic polițist în corpul meu, care o să încearcă să dea la cap oricărui cancer care poate să mai apară. Eu m-am trezit într-un timp foarte scurt cu un cancer foarte mare și au zis doctorii să lase un mic polițist în corp. O să am o pastilă, ceva, de luat toată viața", a declarat, în urmă cu ceva timp, Rona Hartner, potrivit Avantaje.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cum să scapi de balonare şi gaze intestinale în 60 de secunde
Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel