Rebeca Dumitru, la Mi-Th influencer, cu Thea Haimovitz. Medic și pictor: O viață dublă de excepție

EXCLUSIV
Rebeca Dumitru este un medic atipic, iar duminică, la ora 11:00, ea ne va povesti cele mai inedite experiențe și laturi ale muncii și personalității sale.

O combinație uluitoare între medicină și artă vă așteaptă într-o ediție specială a emisiunii noastre.

Intră în lumea fascinantă a artei și a medicinei alături de noi într-o ediție specială marca Mi-Th influencer, cu Thea Haimovitz. Vă prezentăm cu mândrie invitatul nostru de excepție - Rebeca Dumitru, medic și artist 3D.

Rebeca a absolvit Facultatea de Medicină și Farmacie și și-a început cariera în spital, dar pasiunea ei pentru artă a transformat-o într-un artist inovator. Descoperiți cum îmbină cu succes cele două lumi aparent diferite.

Aflați cum Rebeca reușește să aducă bucurie și speranță în viețile pacienților săi prin arta ei unică. Va vorbi despre provocările și satisfacțiile de a fi medic, precum și momentele speciale care îi luminează zilele.

Nu ratați această ediție specială care promite să vă inspire și să vă uimească. Alăturați-vă nouă duminică, 18.02.2024, dimineața la ora 11:00 pentru a descoperi povestea fascinantă a Rebecăi Dumitru și pentru a explora lumea ei plină de culoare și creativitate!

Puteți urmări emisiunea din data de 18 februarie 2024, la ora 11:00 pe Facebook și Youtube - DC Medical, DC News, DC News TV și Spectacola. 

Vezi emisiunea AICI:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

mancat de paste foto: freepik@wayhomestudio
EXCLUSIV
Cum trebuie să mâncăm de Paște. Ligia Pop: Acesta e secretul!
indulcitori artificiali - FOTO: Freepik@italo2
EXCLUSIV

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel