Pastila de Frumusețe. Ce culori de păr se poartă în 2024. Olga Barcari dezvăluie tendințele noului an

EXCLUSIV
Olga Barcari, hairstylist, este invitata Andreei Cercel, în emisiunea Pastila de Frumusețe, de la Spectacola, DC News și  DC Medical.

Sâmbătă, 13 ianuarie, la ora 15:00, te invităm să urmărești o nouă ediție a Pastilei de Frumusețe, prezentată de Spectacola, DC News și DC Medical.

Invitată în platou, Olga Barcari, hairstylist de renume, va dezvălui trendurile pe care ar trebui să le adoptăm în 2024. Desigur, mereu este important să alegem stiluri care ne avantajează și ne conferă încredere, dar specialista ne va ghida în privința nuanțelor de păr care vor fi în centrul atenției în acest an. Dacă îți dorești să fii la curent cu moda și cele mai actuale tendințe, nu trebuie să ratezi aceste sfaturi.

Olga Barcari va discuta și despre modul în care poți alege culoarea potrivită pentru păr, un aspect esențial pentru mulți oameni. Ea va dezvălui criteriile pe care trebuie să le ai în vedere în acest proces, oferind informații utile celor care încă se confruntă cu dificultăți în alegerea nuanței ideale.

Desigur, blondul va rămâne în continuare în tendințe în 2024, dar specialistul ne avertizează că este crucial să te informezi în prealabil înainte de a opta pentru o anumită nuanță. Olga Barcari va împărtăși sfaturi importante privind îngrijirea acestui tip de culoare, esențiale pentru oricine plănuiește să adopte blondul în viitor. 

Temele pe care le veți regăsi în această discuție sunt:

- Culorile de păr la modă în 2024

- Care este cea mai potrivită culoare de păr

- Ce greșeli facem când decidem să ne vopsim părul blond

- Ce trebuie să știm despre șamponul nuanțator

- Ce trebuie să știm înainte de a ne vopsi

- Care sunt coafurile la modă în 2024

Nu ratați emisiunea „Pastila de Frumusețe”, de sâmbătă, 13 ianuarie 2024, de la ora 15:00. Emisiunea  va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola, DC News și DC Medical, dar și pe DC News TV.

Vezi mai multe în VIDEO:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel