Neti Sandu, enervată de oamenii care o întreabă despre perucă: Ce să fie în capul lor?! E ceva rău că stă perfect? A venit și s-a înfipt direct în părul meu

Neti Sandu - Foto: captura Youtube Luni seara
Neti Sandu a vorbit despre părul său și despre întrebările despre perucă. Vedeta a povestit momentul în care o doamnă a prins-o de păr ca să vadă dacă e natural sau e perucă.

Coafată perfect de ani de zile, de la primele apariții pe sticlă, coafura lui Neti Sandu a stârnit mereu controverse. Astrologul de la PRO TV apare de ani de zile cu același păr impecabil, astfel că întrebările oamenilor dacă nu cumva Neti Sandu apelează la perucă pentru a avea mereu un aspect de revistă nu au încetat să apară.

Invitată într-un podcast recent, Neti Sandu a vorbit despre părul său și despre veșnica întrebare dacă părul ei e natural sau dacă poartă perucă.

Întrebată dacă o mai întreabă oamenii dacă poartă perucă, Neti Sandu a răbufnit.

"Doamne, dar m-am săturat. Cum adică? Dacă eu spun întruna că e părul meu, cum poate să mai întrebe asta. Adică ce să fie în capul lor?!

Și acum întrebarea e: este ceva rău că stă perfect?

Care e problema? Că stă prea perfect ca să fie adevărat?! Dar poți să accepți că e adevărat?

E un păr adevărat! Ce e atât de greu?

E deranjant, eu asta înțeleg.

Eu de 30 de ani spun că e părul meu. S-a dovedit, am filmat cum mă spală pe cap, cum îmi întinde părul, a venit omul și m-a tras de păr...", a spus Neti Sandu în podcastul "Luni seara" de pe Youtube.

Mai mult, Neti Sandu a povestit un moment în care o doamnă, într-o cofetărie, stând la coadă, a tras-o de păr pe vedeta PRO TV ca să verifice dacă părul ei chiar este adevărat. 

"A venit și o femeie și m-a tras de păr. Eram la cofetărie, stăteam la rând să iau și eu o prăjitură și o doamnă superbă din spate a zis, ia să văd eu dacă e părul dvs. 

Când aș fi făcut eu vreodată așa ceva cuiva?!', a povestit Neti Sandu.

Mai mult, ea a vorbit și despre momentul în care, într-o emisiunea, un domn și-a înfipt mâna în părul ei, fără să-i ceară acordul.

"Eram la PRO, eram într-o emisiune, am dat mâna cu invitații de acolo și omul în loc să dea mâna cu mine, a înfipt direct mâna în păr să vadă dacă e părul meu. Și apoi a zis: dar nu vă supărați!

Păi, ai uitat să mă întrebi înainte de a mă lua de păr!", a conchis Neti Sandu.

"Fiecare stilist pe care l-am avut a vrut să-mi schimbe tunsoarea"

Dacă în tinerețe mai obișnuia să se vopsească șaten închis, de ani buni, astrologul preferă părul negru ca abanosul.

"Am încercat să-mi schimb coafura. L-am lăsat și mai lung. Fiecare stilist pe care l-am avut a vrut să-mi schimbe tunsoarea. Mi s-a zis că părul trebuie filat și să vezi ce frumos o să stea și că trebuie neapărat mult mai fresh, mult mai diferit. I-am dat voie și după aceea m-am întâlnit cu colegii și nu m-au recunoscut, dar nimeni nu a zis îți stă mai bine, rămâi așa

Ideea este că, din cauza firului care este sticlos, el nu se poate așeza imediat. El face doar niște lucruri: dacă eu îl las pe linia lui și îl retez, el stă perfect. Dacă există o metodă ca eu să-l fac să stea perfect, de ce să fac să fie altfel? Dacă îl las să fie mai lung, părul în sine e foarte frumos, dar nu pot să spun că îmi stă mie bine", a spus Neti Sandu, într-un interviu mai vechi pentru viva.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel