Mihai Budeanu (3SE), noi mărturii despre CALVARUL COVID-19. Schema de tratament care i-a salvat viața

FOTO Facebook
Mihai Budeanu (44 de ani), solistul trupei 3 Sud Est, a rămas marcat de calvarul prin care a trecut, în noiembrie 2020, după ce a fost infectat cu COVID-19. Salvarea lui a fost tratamentul prescris tocmai din America de reputatul medic Ion Alexie. Acum artistul şi-a făcut şi vaccinul Covid-19, de teamă să nu se reinfecteze. 

Mihai Budeanu s-a vaccinat împotriva COVID-19

 

"Am fost într-o stare foarte gravă şi doctorii, chiar şi domnul doctor Ion Alexie din Las Vegas, m-au sfătuit să mă vaccinez pentru siguranţa mea. La 28 de zile de la ieşirea din spital am avut voie să fac vaccinul şi m-am programat. Am şi făcut testul de anticorpi. M-am vaccinat cu Pfizer, prima doză am făcut-o vineri, pe 26 martie fac şi rapelul. Am avut prioritate datorită stării grave pe care am avut-o. Şi soţia mea se vaccinează pe 13 martie, dar cu AstraZeneca. Am rămas după vaccin 15 minute cu două asistente, care m-au recunoscut şi mi-au cerut să facem poze. La prima doză nu am avut nici o reacţie. L-am făcut la Hârşova, acolo am prins loc, totul foarte organizat. Lumea vrea sa intre în normalitate. Eu unul l-am făcut că aşa am simţit, nu vreau sa mai trăiesc vreodată episodul de atunci. Şi soţia mea, şi copiii au avut boala, dar au avut forme uşoare.", a povestit artistul într-un interviu acordat pentru Click!.

Cum arată schema de tratament care i-a salvat viața

 

"Medicul Ion Alexie (n.r. șeful secției de boli infecțioase al unui spital din Las Vegas) mi-a dat să iau Ivermectină, asta până să devină celebră Ivermectina. Am folosit-o în prima fază a bolii, mi-a adus-o managerul meu. M-am consultat cu doctorul Ion Alexie înainte de a mă duce la spital. Am avut un turneu în America în ianuarie 2020, atunci l-am cunoscut pe doctorul Ion Alexie și, la câteva zile, după ce ne-am întors noi din America, s-au închis granițele. Am rămas prieteni, e doctor infecționist și uite că acum, când am avut nevoie, m-a ajutat necondiționat. Am mers pe schema lui de tratament. Doctorii de aici au colaborat foarte bine cu el. Schema de tratamentul a conținut: ivermectina, remdesivir, cortizon, minerale, vitamine, dexametazonă și anticoagulante. Dacă vrei să iei Ivermectină, o faci pe barba ta. Plasmă mi-au adminstrat în primele zile când am ajuns la spital.", a precizat Mihai Budeanu.

Mihai Budeanu a slăbit 11 kilograme

 

"Nu am avut sechele. Au fost doar stările de început, atunci când am ieşit din spital. Eram foarte slăbit, am dat jos 11 kilograme. Mă ţineam de pereţi. Primele zile când am ieşit din spital au fost critice, am luat tratament o lună vitamine multe, şi pastile pentru ficat.

Nu ştiu de unde m-am infectat. Ieşi la piaţă, din lift, de oriunde. De protejat, te protejezi, dar de oriunde poţi să-l iei, nu ştiu. Am stat acasă 10 zile după ce m-am infectat, am luat antibiotic, dar oxigenul scădea, nu mai aveam gust miros, temperatură nu prea făceam. Nu a fost bine că am tras de timp şi am stat acasă. Când a venit Salvarea, saturaţia oxigenului era undeva la 40-50 la sută. Mi l-au ridicat cu butelia de oxigen, ca să poată să mă transporte la spital. Am avut totuşi noroc că nu am ajuns să fiu intubat. Am fost pe muchie de cuţit. Mi-au pus o mască mai performantă de oxigen. A fost cumplit! Atacurile de panică pe care le făceai, ţi se părea că nu mai ai aer.", a povestit solistul trupei 3SE.

"Nu am primit bani, eu chiar am trăit clipele astea, am suferit, pe pielea mea"

"Taberele sunt împărţite, unii cred, alţii nu cred în acest virus. Cei care spun că vedetele iau bani să zică că au coronavirus, nu e adevărat, nu există aşa ceva. La mine nu a venit cineva să-mi spună îţi dau bani, eu chiar am trăit clipele astea, am suferit, pe pielea mea. Până să mă îmbolnăvesc, credeam că există virusul, dar nu credeam că e aşa de periculos. Eu nu aveam boli asociate, am avut imunitatea scăzută. Dacă mergeam la spital în primele zile nu se întâmpla aşa. Eu trebuia să ajung la spital, nu aveam cum să mă mai tratez acasă. Dacă nu faci faţă acasă şi începe oxigenul să se ducă în jos, trebuie mers la spital neapărat.", a dezvăluit Mihai Budeanu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel