Medicul care l-a operat pe Florin Busuioc, primele declaraţii despre cauzele infarctului

Unul dintre cei doi medici care l-au operat marţi noapte pe actorul Florin Busuioc a declarat că starea vedetei ProTV este mult mai bună, dar Busu este în continuare sedat.

„Florin Busuioc a venit la spital în stare foarte gravă. A avut un vas mare de sânge complet obturat la inimă. După ce i-am montat un stent, putem spune că pacientul se simte mult mai bine. Are tensiunea 12.7, dar este în continuare intubat şi ventilat mecanic, starea lui generală fiind monitorizată de aparate. Nu este conştient, fiind în continuare sedat. Dacă nu se făcea această procedură în regim de urgenţă, şansele de supravieţuire ar fi fost minime. Din păcate, aici la clinică, noi nu aveam personal medical suficient. Operaţia a durat puţin, dar mobilizarea a fost mai grea", a declarat dr. Silviu Traşcă pentru Click!, unul dintre cei doi medici care l-au salvat pe Florin Busuioc.

În prezent, actorul se află la secţia de Terapie Intensivă a clinicii şi va rămâne internat în continuare la Craiova pentru că transferul la Bucureşti este considerat un adevărat risc acum pentru el. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel