Locurile disponibile în cadrul proiectului ''O şansă pentru cuplurile infertile'' au fost ocupate

Toate cele 1.000 de locuri disponibile anul acesta în cadrul proiectului "O şansă pentru cuplurile infertile - FIV 2" au fost ocupate în mai puţin de trei luni, anunţă primarul general, Gabriela Firea, într-o postare pe Facebook.

"Cuplurile care nu au reuşit să-şi depună dosarul la ASSMB au o nouă posibilitate de înscriere începând cu 1 ianuarie 2020. Atunci, alte 1.000 de cupluri vor intra în proiect şi vor primi sprijin financiar în valoare de 13.800 lei/cuplu", a precizat edilul general, notează Agerpres.

Ea a menţionat că până în prezent s-au născut 150 de bebeluşi prin programul "O şansă pentru cuplurile infertile".

Pe 15 iunie, Primăria Capitalei anunţa debutul înscrierilor pentru proiectul FIV - 2. Beneficiarii sunt cuplurile cărora medicul specialist în obstetrică-ginecologie, cu competenţă în tratamentul infertilităţii cuplului şi reproducere umană asistată, le-a diagnosticat o afecţiune incompatibilă cu reproducerea pe cale naturală.

În 2018 şi 2019, un număr 2.000 de cupluri s-au înscris în programul derulat de Primăria Capitalei, în baza căruia bucureştenii primesc 3.000 de euro pentru a achita analizele şi procedura FIV (fertilizare in vitro).

Regulamentul poate fi consultat pe site-ul ASSMB, la secţiunea Proiect FIV2, fiv2.assmb.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

indulcitori artificiali - FOTO: Freepik@italo2
EXCLUSIV

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel