Leptospiroză: bărbatul internat la Iași, suspect de leptospiroză, a murit

Clădirea Spitalului de Boli Infecțioase din Iași FOTO: realitateadeiasi.net
Bărbatul de 58 de ani, suspect de leptospiroză, internat la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase în Iași, a murit miercuri dimineață, 4 septembrie.

Bărbatul din Botoşani care a fost internat, luni, la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase "Sfânta Parascheva" din Iaşi cu suspiciune de leptospiroză a decedat miercuri dimineaţă, 4 septembrie, a declarat coordonatorul Secţiei de Terapie Intensivă a unității medicale amintite, medicul Manuel Roşu, citat de Agerpres.

"A fost internat la noi cu observaţii de leptospiroză. Vom vedea în urma analizelor de laborator a probelor care s-au recoltat şi a necropsiei dacă se va confirma diagnosticul. Degradarea a fost una foarte rapidă", a afirmat acesta.

Boala nu a fost confirmată încă de analizele de laborator, însă simptomatologia prezentată de pacient indica, zic cadrele medicale, spre leptospiroză. Potrivit sursei citate, bărbatul ar fi contactat boala în urma curăţării unui subsol.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel