Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești: Se întâmplă niște lucruri neplăcute, vă vor lăsa un gust amar

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

BALANȚĂ

Avem un Chiron în casa a VII-a și un Marte în casa a X-a. Unde vrei tu să îți arăți autoritatea? Sau cui vrei tu să forțezi mâna? Astăzi o să vrei să forțezi cuiva mâna, fie oamenilor de la serviciu, fie unei persoane importante, fie unui părinte. Luna e în casa a VII-a. Pentru mulți, s-ar putea să se întâmple niște lucruri care să le trezească niște triggere din partea relațională. Poate că astăzi, actualul partener face ceva și îți aduce aminte de partenerul de acum nu știu cât timp, sau tu faci ceva tocmai că să retrăiești evenimentul acela, ca să retrăiești o durere, să mai dezlipești puțin bandajul de la rană. O să fie cam neplăcut, dar ce să facem, unora le plăcea în copilărie să se uite la bubițe. 

SCORPION

La serviciu se pot întâmpla lucruri mai neplăcute, care nu depind de voi și care vă vor lăsa un gust amar. Bucuria este că vă merge treaba în relație sau sunteți mai dispuși să munciți acolo sau partenerul face niște chestii care vă plac și o să uitați puțin de ce se întâmplă pe plan profesional. 

SĂGETĂTOR

Multe planete în casa a VII-a, multe planete în casa a VI-a, Jupiter se pregătește să intre în casa a IV-a. Munciți pentru relația pe care o aveți, chiar dacă e de mai puțin timp, chiar dacă e de mai mult timp, chiar dacă funcționează, chiar dacă nu funcționează. Depuneți puțin efort. Arătați-i celuilalt că sunteți acolo, că vă pasă, că sunteți sau nu dispus să mergeți mai departe în condițiile actuale. Ieșiți din mintea voastră și din rutina zilnică și faceți ceva concret, să se vadă, sau purtați o discuție, sau întrebați, corectați ceva acolo. 

CAPRICORN

Chiron este la voi în casa a IV-a, discuțiile cu părinții, cu rudele, cu oamenii cei mai apropiați pot influența, din perspectiva mea, dinamica parteneriatului pe care îl aveți, relația amoroasă. Nu le întrepătrundeți. Una este ceea ce zic mama și tata, alta e ce fac cu partenerul. Nu duceți vorba de colo până colo, nu încercați să îi influențați pe unii și pe alții, pentru că veți face foarte mult rău. 

VĂRSĂTOR 

Munciți! Eu asta v-aș recomanda, uitându-mă la ziua de astăzi, luna intră și ea în Gemeni, Marte este și el în casa a VI-a. Treceți peste acel careu, că nu vă influențează atât de mult, s-ar putea să vă supere puțin vorbele spuse e colegi. Adică vorbele pe care vi le spun colegii nu vi le spun neapărat personal. Dacă le luați voi personal, înseamnă că e o problemuță la voi. Dar, trecând peste asta, eu vă recomand ca ziua de astăzi să o folosiți doar să munciți, așa, doar să munciți, să nu vă pese de alte chestii. 

Citește previziunile pentru Pești pe DCNEWS. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel