Horoscop 6 august. Zodia care ar putea primi o sumă mare de bani

Zodiile pentru care plouă cu bani. Foto: Pixabay
Horoscop 6 august. Taurii au discuții neplăcute în familie, Racii ar putea primi bani.

Horoscop 6 august. Previziunile astrologului DC News, Daniela Simulescu pentru vineri, 6 august:

BERBEC - Vrei să te distrezi în acest weekend, dar vei munci mai mult decât te-ai aşteptat. Vrei să ieşi, să te plimbi. Ori munceşti pentru ceva ce ţi-a rămas la serviciu, ori prin casă. Va trebui să depui niște eforturi.

TAUR - S-ar putea să vă distraţi. Apar discuţii neplăcute în familie. Aflaţi veşti, lucruri pe care nu le știați.

GEMENI - Dacă plecaţi la drum, zilele acestea, luaţi-vă toate măsurile de siguranţă. Aveţi grijă cum conduceţi, cu cine mergeţi în maşină!

RAC - S-ar putea să primiţi o sumă de bani la care nu vă aşteptaţi sau veţi descoperi că aveţi mai mulţi sau mai puţini bani. O să fie multă nebunie! Va trebui să purtaţi nişte discuţii pe care nu vi le doriţi. Dacă vă vedeţi cu rudele, poate printre ele este şi una pe care nu o iubiţi.

LEU - Astăzi, nu vă veţi simţi în apele voastre, nu aveţi chef. De mâine, veţi vrea să se întâmple lucrurile aşa cum vă doriţi. Vreţi să vă faceţi pe plac, să vă bucuraţi de viaţă. Puteţi descoperi lucruri noi. Fiţi deschişi, arată DC News.

Pe 6 august 2021, creștinii sărbătoresc Schimbarea la Față a Domnului, una dintre cele mai mari sărbători religioase. De această zi specială sunt legate multe obiceiuri și tradiții românești. Sărbătoarea Schimbării la Faţă a Domnului este numită în popor şi Obrejenia, denumire ce provine din cuvântul slavon Obrejenie, şi semnifică o schimbare, o transformare. Totodată, sărbătoarea mai are şi denumirea de Pobrejenia sau Probojeni, cuvânt tot de provenienţă slavonă ce are sensul de a certa pe cineva, arată DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel