HOROSCOP 23 iulie: Zodiile care au noroc în dragoste și bani. Berbec, Taur, Săgetător, Vărsător, Pești

Horoscop
HOROSCOP 23 iulie: Dintre toate zodiile, doar două au vineri noroc în dragose și bani. Unii chiar se vor îndrăgosti iremediabil. 

HOROSCOP 23 iulie:

Berbec

O zi excelentă pentru a face sport. Nu mai staţi pe canapea şi apucaţi-vă de treabă! Lucrul acesta vă va ajuta să alungați stresul acumulat din ultima perioadă. Este posibil ca astăzi să petreceți mai mult timp în compania prietenilor. 

Taur

Astăzi, sunteți suspicioși în ceea ce privește sinceritatea uneia dintre colegele de job. Încercați să nu judecați înainte. Plus de asta, nici nu trebuie să vă încărcați negativ cu problemele din jur. Astăzi, aveți noroc în dragoste și bani.

Săgetător

Veţi găsi curajul necesar pentru a-i spune unei persoane faţă de care aveţi sentimente, de mult timp, ceea ce simţiţi cu adevărat. Nu aţi crezut niciodată că veţi face asta şi v-aţi pus singuri piedică, însă astăzi e momentul să fiţi fericiţi. Fiţi voi înşivă şi spuneţi tot ce aveţi pe suflet, notează Antena3.ro

Vărsător

Veţi ajuta pe cineva, aşa cum faceţi de obicei atunci când întâlniţi o astfel de situaţie, şi veţi fi foarte mulţumiţi de lucrul bun pe care l-aţi făcut. Nu trebuie să aşteptaţi o recompensă de moment, ci aşteptaţi recompensa pe termen lung. Va fi de mare ajutor, chiar dacă acum nu priviţi aşa lucrurile.

Peşti

Faceţi paşi mici pentru a repara o relaţie care s-a rupt cu un membru al familiei. Chiar dacă nu puteţi să faceţi asta singuri, încercaţi să apelaţi la ajutorul unui alt membru al familiei pentru ajutor. Veţi reuşi, dacă vă doriţi din inimă acest lucru.

Ce zodii au mare scandal vineri, aflați AICI. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel