HOROSCOP 2 august: Zodiile care încep săptămâna cu conflicte. Unii vor avea parte și de accidente

Cuplu care se ceartă. Foto: Pixabay
HOROSCOP 2 august: Iată zodiile care vor avea parte de conflicte și neînțelegeri în prima zi a săptămânii. În plus, o zodie e în pericol să aibă accidente. 

HOROSCOP 2 august: Zodiile predispuse la conflicte sunt: 

Gemeni

Pentru nativii Gemeni flexibilitatea este cheia. Vă doriți să se întâmple totul așa cum spuneți voi, dar trebuie să fiți mai înțelegători cu cei din jur și să renunțați la tonul agresiv dacă lucrurile nu ies așa cum vă doriți.

Rac

Și Racii sunt predispuși la conflicte, mai ales cu un șef sau cu autoritățile. Calmați-vă și gândiți logic, pentru că acești oameni vă pot încurca serios dacă îi enervați.

Balanță

Balanțele trebuie să se pregătească de conflict. Vă irită maniera arogantă pe care o abordează cineva, dar dați dovadă de înțelepciune pentru că s-ar putea să fiți uimite și această persoană să devină un aliat.

Săgetător

Nativii Săgetători trebuie să fie atenți la deplasări. Există riscul unor accidente, fie legate de domiciliu, fie de trafic.

Capricorn

Dacă nativii Capricorn se enervează nu vor face decât să fie impulsivi și neproductivi. Calmul și rațiunea sunt singura soluție, dacă vreți să obțineți rezultate, notează astrologul ObservatorNews.ro

Vărsător

Vărsătorii au parte de discuții, dezbateri, ședințe. Este un moment în care trebuie să vă exprimați părerile și să nu vă lăsați influențați de cei din jur.

Pești

Peștii vor da de probleme, dacă nu se organizează mai bine. Se anunță o zi încărcată, cu multă treabă, pe care o puteți duce la bun sfârșit doar dacă dați dovadă de disciplină.

Care sunt zodiile norocoase în prima zi a săptămânii, aflați AICI. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel