Horoscop 10 iulie 2021. Lună Nouă: o zodie primește o pleaşcă de bani, o alta începe o nouă relaţie de dragoste
10 iul 2021, 12:17

Horoscop, bani
Horoscop 10 iulie 2021. E Lună Nouă la finalul acestei zile, iar planetele ne ajută pe tot parcursul zilei de azi să scăpăm de frici, complexe şi inhibiţii.

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Berbec
Berbecii pot să-şi vindece o traumă şi asta nu neapărat pentru că discută cu cineva, deşi nu ar fi rău, ci pentru că reflectează la problema care îi frământă din altă perspectivă şi îşi deschid mai mult sufletul.

Taur 
Pentru Tauri, ziua poate aduce întâniri cu prietenii, foarte frumoase, dar şi o invitaţie foarte tentantă, cu drumuri lungi.

Gemeni 
Pentru Gemeni, bani astăzi, care nu vin dintr-un efort pe care îl depun, ci fie care urmare a unor investiţii pe care l-au făcut, fie dintr-o oportunitate, o pleaşcă chiar ce poate apărea.

Rac 
Pentru Raci, vorbim de călătorii, voiaje pe care şi le pregătesc, iar unii Raci mai norocoşi chiar şi le fac la final de săptămână.

Leu 
Leii au o Lună Nouă care aduce vindecare sufletească sau chiar rezolvarea unei probleme materiale. Dacă nu ajung la persoanele pe care le iubesc, pentru că se află la prea mare distanţă, trebuie să-şi deschidă mai mult sufletul şi să transmită toată iubirea lor.

Fecioară 
Pentru Fecioare, zi plină de nostalgii şi aduceri aminte, poate prin conversaţia sau întâlnirea cu un  prieten. În plus, primesc şi informaţii care le dau o nouă perspectivă pentru propriile lor interese.

Balanţă 
Pentru Balanţe, o Lună Nouă care marchează cariera sau direcţia pe care vor să o urmeze în viaţă, aspectele sunt bune. Devin un pic mai tolerante cu ce nu se poate rezolva şi acceptă lucrurile mai uşor aşa cum sunt.

Scorpion 
Pentru Scorpioni, călătorii pe care le pregătesc sau chiar le fac. În plus, la diverse probleme pe care le au găsesc soluţii nu pe cale raţională, ci pe cale intuitivă.

Săgetător 
Pentru Săgetători, realizări de natură materială, simt nevoia să fie generoşi, să ajute pe cineva sau chiar să împartă din bunurile lor.

Capricorn 
Capricornii pot avea o Lună Nouă minunată, mai ales în relaţia partenerială, un alt ritm, un nou început în relaţia de dragoste.

Vărsător 
Pentru Vărsători, un nou proiect, muncesc astăzi şi bine ar fi să folosească energia Lunii noi în zona muncii sau a vindecării.

Peşti 
Pentru Peşti, imaginaţie, creativitate, relaţie bună cu copiii, în sensul că poate intuiesc ceva sau diagnostichează o situaţie mai bine decât au făcut-o tot învârtind diverse date, cifre şi probleme, deci sufletul îi ajută să se clarifice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?