Georgiana Ioniță Toader, redactor-șef Spectacola.ro, a devenit mamă. Breaking news în trustul DC Media Group. Prima fotografie cu fetița

Georgiana Ioniță Toader
Colega noastră Georgiana Ioniță Toader, redactor-șef Spectacola.ro, a devenit mamă.

Vineri, 29 decembrie 2023, s-a născut micuța Amalia Ioana. Așteptată cu multă nerăbdare, fetița a venit pe lume la primele ore ale dimineții. Georgiana și Amalia Ioana se simt foarte bine și abia așteaptă să se cunoască de-a binelea. Așa că... familia DC Media Group s-a mărit: Avem o mămică fericită și extrem de emoționată și o fetiță simpatică.

Jurnalista a împărtășit cu cititorii Spectacola și DC News prima fotografie cu fetița, îmbrăcată - cum altfel - în Moș Crăciun! Georgiana Ioniță Toader a primit cel mai frumos cadou de Crăciun! Chiar un suflet atât de dorit de ea și soțul său.

Vezi aici prima fotografie cu cea mică

Trustul DC Media Group le urează sănătate, fericire și împlinire celor două care pornesc, de astăzi, într-o mare aventură cu mulți kilometri de iubire la bord.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

De ce se umflă degetele de la mâini. Care sunt cauzele și ce soluții există
Monoxidul de carbon – un gaz extrem de nociv pentru sănătate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel