Elena Cristescu, manager OPTICRIS: Inovații în optica medicală la Interviurile DC News și DC Medical

Elena Cristescu, manager OPTICRIS
EXCLUSIV
Elena Cristescu, manager OPTICRIS, este invitata de astăzi, de la ora 16.00, de la Interviurile Dc News și DC Medical, emisiune realizată de jurnalistul Val Vâlcu. Vom afla ce inovații de ultimă oră sunt în optica medicală și care sunt cele mai mari greșeli pe care le fac românii când vine vorba de ochi. 

„Nu e nimic mai de preț ca vederea”, spun românii. Dar imediat după aceea se duc și își cumpără ochelari cu 14 lei din târg, de la farmacie sau de la supermarket, a explicat realizatorul emisiunii, jurnalistul Val Vâlcu. 

Elena Cristescu, manager OPTICRIS va explica cât de periculos este să ignorăm problemele de oftalmologie, cum trebuie să avem grijă corect de ochii noștri, dar și care sunt noile produse oftalmologice, ce noi terapii au apărut, ce lentile de ochelari și lentile de contact. 

Emisiunea va fi transmisă LIVE de la ora 16.00, pe pagina de Facebook și canalul de Youtube ale DC News și DC Medical, dar și pe DC News TV. 

 

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel