Dr Florin Turcu: Chirurgia bariatrică în lupta cu obezitatea. Interviurile DC News și DC Medical
17 feb, 13:42

Dr Florin Turcu. Foto: DC Medical
  LIVE
Dr. Florin Turcu, medic primar Chirurgie generală, cu competente în Chirurgie laparoscopică, vine la Interviurile DC News și DC Medical, astăzi, de la ora 16.00, pentru a explica pe larg ce sunt operațiile bariatrice și care este rolul lor în lupta contra epidemiei mondiale de obezitate. 

Prevalența obezității s-a dublat în ultimii 25 de ani, la nivel mondial, iar din această boală decurg iremediabil altele care ne pun viața în pericol. 

Dr. Florin Turcu, medic primar Chirurgie generală, cu competente în Chirurgie laparoscopică, de la Spitalul Clinic Sanador, vine astăzi, de la ora 16.00, la Interviurile DC News și DC Medical, ca să ne explice ce sunt operațiile bariatrice, de câte tipuri și cum se selectează cea mai potrivită pentru un pacient. 

Sanador

Vom afla, de asemenea, cum decurge o astfel de intervenție, care sunt beneficiile și riscurile ei, dar și riscul de recidivă al obezității. 

Emisiunea Interviurile DC News și DC Medical, realizată de jurnalistul Val Vâlcu, va fi transmisă simultan, de la ora 16.00, pe paginile de Facebook și canalele de Youtube ale celor două platforme media, dar și pe DC News TV. 

Ştiri Recomandate

Vopseaua de ouă conține și mai multe chimicale. Studiu ANPC
Horoscop. Zodia care va primi vești bune și se va adapta oricărei situații
Elimină petele arse de pe fierul de călcat cu paracetamol
Angela Merkel se va vaccina mâine cu AstraZeneca
BUSPIRONUM - prospect
CHLORQUINALDOLUM - prospect
DOCOSANOLUM - prospect
Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri