Cum scapi de blocajele mentale. Lidia Fecioru: dacă omul nu-ți cere ajutorul înseamnă că nu vrea să fie ajutat atunci

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru spune că fiecare om se lovește de momente dificle, care își au sursa într-un blocaj al destinului.

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru afirmă că dacă un om nu-ți cere ajutorul înseamnă că nu are nevoie în acel moment de ajutor.

”Trebuie să știți că nu poți, cu forța, nici să-i dai unui om, nici să-i iei din ceea ce ține de partea asta sufletească, energetică. Dacă omul nu-ți cere ajutorul înseamnă că nu vrea să fie ajutat în acel moment. Dacă nu îți cere ajutorul înseamnă că este pragul lui în destin pe care trebuie să-l treacă obligatoriu. Are de învățat o lecție, care poate să fie și lecția umilinței. Dacă ești foarte cu nasul în sus și ți-e rușine să apelezi înseamnă că ai o problemă. E o lecție și asta", a spus Lidia Fecioru, potrivit Antena 3.

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel