Cum poți crea 70 de ținute cu 13 piese vestimentare. Tot ce trebuie să știi despre garderoba capsulă, la Pastila de Frumusețe

EXCLUSIV
Mariana Romanică, consultant de imagine, este invitata Andreei Cercel, în emisiunea Pastila de Frumusețe, difuzată pe Spectacola, DC News și DC Medical. 

Mariana Romanică, consultant de imagine, este invitata săptămânii din cadrul emisiunii Pastila de Frumusețe, de la Spectacola, DC News și DC Medical. Vom vorbi de această dată despre un concept extrem de interesant și de cunoscut în ultima vreme, denumit drept „garderoba capsulă”. Astfel, specialista noastră ne va dezvălui cum poți obține cu doar 13 piese vestimentare peste 70 de ținute diferite, care să fie perfecte pentru diferitele momente din viața de zi cu zi. 

Aceasta ne va oferi, de asemenea, și câteva exemple de haine care nu ar trebui să-ți lipsească din garderobă, dacă ești adepta stilul sport, office sau casual. Și, dacă ți se pare că acest concept este unul extrem de costisitor și ți-ar putea lăsa o gaură mult prea mare în buzunar, Mariana Romanică ne dezvăluie și suma de pornire pe care ar trebui să o aloci pentru a-ți achiziționa cele 13 piese preferate, din care să obții, ulterior, 70 de ținute diferite. 

Temele abordate în această ediție:

Ce este garderoba capsulă

Hainele esențiale în garderoba oricărei femei

Piese vestimentare esențiale pentru stilul office

Tipul de sacou care este la modă în 2024

Piese vestimentare esențiale pentru stilul sport

Bugetul necesar pentru garderoba capsulă

Nu ratați emisiunea „Pastila de Frumusețe”, de sâmbătă, 2 martie 2024, de la ora 15:00. Emisiunea va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola, DC News, DC Medical, dar și pe DC News TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel