Copil dus la spital în stare gravă, după ce l-a lovit un tractor, în Vaslui

Recolta, tractor. Foto: Pixabay
Un copil în vârstă de 8 ani a fost rănit grav, sâmbătă seara, după ce a fost lovit de un tractor, în localitatea Cioatele, județul Vaslui, au anunțat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vaslui.

Copilul, care are 8 ani, a suferit mai multe traumatisme și șoc hemoragic, fiind transportat în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență Vaslui.

„Am fost sesizați la numărul de urgență 112 cu privire la faptul că un copil în vârstă de 8 ani din suburbia Cioatele a orașului Negrești a fost lovit de un tractor pe un drum public. Din primele verificări se pare că a fost acroșat de un tractor. Sunt efectuate cercetări pentru a se stabili dacă a fost vorba despre o manevrare defectuoasă sau despre o defecțiune tehnică. În cauză a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă", a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

Conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 72 de ani, cu permisul de conducere valabil, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel