Cea mai tare previziune pentru o ZODIE! Niciodată nu s-a gândit la ce va urma. Se schimbă TOT!
16 iul, 13:36

Zodiac
Daniela Simulescu a prezentat, la DCNewsTV, horoscopul pentru toate zodiile. 

Berbec

Vei simți că parcă cineva vrea să te facă să iei decizii pe care nu le dorești. Dintr-o dată, planurile ți se duc. Cu intrarea lui Lilith în Gemeni, se termină o perioadă financiară destul de importantă pentru tine, parcă nu ai mai atâtea frici legate de bani. Să te ții, pentru că nu o să-ți mai pese!

Taur

Discuțiile pe care le porți în aceste zile te fac să te simți limitat, simți că oamenii se dau deștepți. S-ar putea să ai niște replici. 

G Ad:

Gemeni 

Eu mă bucur că Liltih intră în semnul vostru! Da! Toți cei care au marcaj de Gemeni vor avea niște luni foarte faine. De ce? Voi sunteți destul de raționali, dar Lilith vă rupe și ultima fărâmă de a simți în anumite momente, vă va provoca și veți face chestii la care nu v-ați gândit niciodată! O să vedeți voi în următoarele luni! 

Rac

Soarele este în semnul vostru. Veți încerca un șantaj emoțional, altfel nu veți putea obține lucruri. Aveți grijă de sănătate.

Leu

Cel mai important lucru pentru voi este izolarea în acest weekend. Cu cât ieșiți din culcușul vostru, cu atât vă veți întâlni cu prostia omenească. Și vă veți supăra. Mai bine faceți niște sport. 

Află previziunile pentur toate zodiile pe DC NEWS

Ştiri Recomandate

Probleme pe care le rezolvi dormind: munca pe care o face creierul în timpul somnului
Tămâia, 6 beneficii NEȘTIUTE pentru sănătate
5 moduri de a scăpa de energia negativă din casa ta
Prof.dr. Gabriel Onișccu. Foto: organdonationscotland.org
EXCLUSIV
4 remedii naturale pentru buzele crăpate și uscate
Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri