Cardiologi de renume mondial, 30 de consultații GRATUITE la București!

Cunoașteți un pacient, adult sau copil, care are nevoie de un consult de specialitate? Trimiteți-l la specialiști de top! Cardiologi renumiți pe plan internațional vor analiză gratuit dosarele a 30 de români cu afecțiuni cardiace grave, pe parcursul a 3 zile, între 4 și 6 octombrie, în cadrul evenimentului East Meets West 2018, care va avea loc la București!

Cardiologi de top din lume vor analiză gratuit cazurile unor români cu afecțiuni cardiace grave. Pe durata a 3 zile, între 4 și 6 octombrie, în cadrul Congresului East Meets West 2018, care va avea loc la București, o comisie condusă de Conf. Dr. Victor Costache va stă la dispoziția unui număr de 30 de persoane diagnosticate cu afecțiuni cardiace.

Pacienții români au astfel șansă de a stă față în față cu lideri de opinie din lumea medicală, care le vor analiză dosarele și le vor face recomandări privind opțiunile de tratament. Toate personalitățile medicale prezente au acceptat invitația doctorului Costache.

Cum te înscrii pentru consultații

Cei interesați să beneficieze de o astfel de consultație gratuită trebuie să trimită câteva detalii despre cazul lor, însoțite de copii după acte medicale relevante, la adresa [email protected] până la dată de 2 octombrie 2018. O comisie formată din specialiști va selecta cei 30 de pacienți care vor beneficia de consultațiile gratuite în cadrul Congresului East Meets West 2018, urmând a le fi comunicată ora și dată programării de către organizatori.

Alături de Conf. Dr. Victor Costache, din comisia de analiză pro bono vor face parte:

Șerban Stoica - MBBS, FRCS (CTh), MD Bristol, UK, University Hospital Bristol. Dr. Șerban Stoica, medic primar în chirurgie cardiovasculară pediatrică la Spitalul Universitar din Bristol, este unul din cei mai apreciați medici în chirurgia cardiovasculară pediatrică. Este interesat în special în bolile de inima congenitale sau dobândite și în intervențiile de tipul reconstrucția valvei aortice, tricuspide și mitrale, intervenții complexe redo, intervenții pentru aritmii cardiace, operația Ross sau de înlocuire a rădăcinii aortice cu păstrarea valvei native. Dr. Șerban Stoica a coordonat, în 2014, alături de conf. dr. Victor Costache, la Spitalul European Polisano, un program în cadrul căruia, o echipă mixtă româno-britanică a realizat zece intervenții, la copii cu malformații congenitale cardiace.

Dr. Liuba Petru – Cardiolog intervenționist Lund University, Lund, Suedia. Petru Liuba este profesor asociat al Universității din Lund, Suedia, și medic primar Cardiologie Congenitală Intervențională Pediatrică. Împreună cu doi chirurgic români, Mircea Popițiu și Victor Costache, a reușit o premieră medicală la noi în țară, operând cu succes o fetiță de patru luni, din Botoșani, care avea o tumoră gigant dezvoltată pe gât, ei folosind o metodă minim invazivă, practic prin introducerea de dispozitive medicale în vasele de sânge.

Dr. Arnaud Crozat, Eric – Chirurg cardiothoracic CHU Grenoble, Grenoble, France. Unul dintre cei mai experimentați și apreciați chirurgi cardiaci din Europa, francezul Eric Arnaud Crozat a fost elev al profesorului Alain Carpentier, cel care a realizat primul implant de inima artificială și care este considerat părintele chirurgiei valvei mitrale. Este chirurg cardiac de peste 25 de ani, iar acum activează în Centrul Universitar din Grenoble.

Dr. Rodney White - chirurg cardiovascular UCLA Medical Center. Unul dintre cei mai apreciați specialiști din Statele Unite, Dr. Rodney White este chirurg cardiovascular la UCLA Medical Center, vicepreședinte al Internațional Society of Endovascular Specialists (ISEVS) și fost președinte al American Society of Cardiovascular Surgery. Este considerat un pionier în chirurgia endovasculară fiind un cercetător recunoscut pe plan mondial în ceea ce privește dezvoltarea unor tehnici și dispozitive inovative.

Congresul East Meets West 2018

Pe 4-6 Octombrie 2018, la Hotel Intercontinental din București, cei mai renumiți chirurgi și nume din lumea medicală vor scrie istorie alături de Societatea Română de Chirurgie Endovasculară și Terapie Valvulară Transcateter, Societatea Română de Intervenție Chirurgicală Minim Invazivă Cardiovasculară și Societatea Specialiștilor EndoVasculari din Statele Unite ale Americii.

Scopul principal al Congresului este acela de a oferi șansa participanților români de a stă față în față cu lideri de opinie de rang mondial din domeniu care vor împărtăși din cunoștințele și opiniile lor, din secretele profesionale. Vor fi făcute cunoscute tehnici și tehnologii de ultima generație pe plan global ce vor ajută în tratarea pacienților.

Detalii despre ceilalți lectori pot fi găsite pe www.srcet.ro, iar înscrierile la congres se pot face la [email protected].

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel