Una din cinci clinici de chirurgie cosmetică din Anglia este nesigură

Un nou raport al Care Quality Commission (CQC) avertizează că una din cinci clinici de chirurgie cosmetică din Anglia pune clienții în pericol.  

După cum a detaliat The Guardian, autoritatea de reglementare a sănătății amenință cu închiderea clinicilor care efectuează proceduri nesigure, inclusiv lifting facial, operații la nas, chirurgie la sân și liposucție. CQC a inspectat aproximativ două treimi din clinicile independente care sunt înregistrate în prezent în Anglia și au găsit motive de îngrijorare, notează Harpers Bazare

Conform raportului, acestea includ:

Personal fără pregătirea, calificările și competențele corespunzătoare pentru a-și îndeplini rolul
Practică nesigură în utilizarea sedării și a anestezicelor
Monitorizarea și gestionarea deficitară a pacienților a căror stare s-ar putea deteriora
Lipsa atenției asupra proceselor fundamentale de siguranță
Standarde variabile de guvernare și gestionare a riscurilor
Nerespectarea consimțământului este obținută într-un proces în două etape, cu o perioadă de răcire adecvată între consultația inițială și intervenția chirurgicală
Standardele de prevenire și control al infecțiilor nu sunt întotdeauna respectate
Preocupări cu privire la întreținerea echipamentelor
Pacientii ar trebui sa poata astepta ingrijiri sigure si de inalta calitate de la toti furnizorii de chirurgie cosmetica. Personalul trebuie să fie instruit în mod corespunzător și sprijinit pentru a-și îndeplini rolul, ar trebui să se desfășoare procese eficiente pentru monitorizarea pacienților în timpul și după procedurile și echipamentele de urgență la îndemână pentru a asigura siguranța pacientului ", a spus profesorul Ted Baker, inspectorul principal al spitalelor CQC.

În timp ce lucrează pentru a se asigura că clinicile „își îndeplinesc angajamentul de a oferi servicii de îngrijire sigură și de înaltă calitate", spune Baker, „îndemn pe toți cei care au în vedere chirurgia cosmetică să citească rapoartele noastre înainte de a decide cu care furnizor trebuie să se consulte".

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel