Săgetător și Vărsător: 4 mituri despre aceste ZODII și adevărul gol-goluț despre personalitatea lor

Vărsătorii au o personalitate excentrică și liberă. Dar asta nu înseamnă că nu le pasă de nimic. Pe de altă parte, Săgetătorii sunt îndrăzneți, atrăgători și extrem de inteligenți. Uneori pot părea greu de suportat, dar, de fapt, ei sunt niște ființe gingașe. 

Vărsătorul este un semn zodiacal de Aer, cu o personalitate puternică, excentrică, și hobby-uri neobișnuite. Deși aparțin semnelor de Aer sociabile, Vărsătorii pot fi uneori destul de detașați și ignoranți. Dar există multe mituri cu privire la această zodie. 

Mituri și adevăruri despre Vărsători

 

Vărsătorii sunt foarte convenționali

Există un mit despre acești nativi - ar fi întotdeauna foarte convenționali, nu vor să încerce nimic nou. Dar sunt pur și simplu extrem de precauți și nu vor să-și asume riscuri. Și de aceea nu vor să încerce nimic nou. 

Vărsătorii cred că au mereu dreptate

Nativii Vărsător cred întotdeauna că au dreptate și știu totul, fapt care le aduce multă ceartă. Dar adevărul este că Vărsătorii cred în ei înșiși, chiar dacă alții nu îi susțin.

Se lasă purtați de val

Poate părea că nativul Vărsător se lasă purtat de val și nu poate lua o decizie serioasă, fie în familie, fie la locul de muncă. Dar nu este așa! Vărsătorii se gândesc mult înainte de a lua o decizie sau a face un pas important. 

Citește și Taur, Fecioară și Capricorn. 4 Trăsături mai puțin cunoscute ale Zodiilor de Pământ. Se opun cu încăpățânare schimbărilor

Vărsătorii nu pot avea o relație bună

Nativilor Vărsător le pasă de cei din jurul lor, în ciuda aparențelor. Dar, în același timp, vor să fie autentici. De aceea, este mai greu pentru un Vărsător să aibă încredere în oricine. 

Mituri și adevăruri despre Săgetători

 

Când vine vorba de nativii Săgetător, aceștia sunt ființe active și entuziaste cărora le place să exploreze lucruri noi în fiecare zi. Sunt persoane libere și independente, care știu să aibă grijă de propria viață. 

Săgetătorii sunt secretoși și timizi

Se întâmplă ca acești nativi să dea dovadă de secretomanie totală atunci când vine vorba de statutul amoros sau social. Dar asta nu înseamnă că nu disuctă sau că nu-și deschid sufletul în fața persoanelor care merită sinceritatea lor. 

Nu-și mai văd de lungul nasului

În domeniul profesional, Săgetătorii reprezintă succesul întruchipat. Au idei bune, vin cu propuneri interesante, apreciate de șefi, calități care au atras invidia colegilor. Deși afirmă că sunt cu nasul pe sus, în realitate, Săgetătorii sunt ca pâinea lui Dumnezeu de buni. 

Au un temperament vulcanic

Pot avea ieșiri explozive și temperamentale atât în familie, cât și la locul de muncă, dar asta nu înseamnă că au tot timpul un astfel de temperament. 

Nu au simțul umorului

Despre Săgetători se spune că nu au simțul umorului. În realitate, sunt fermecători și luminează instantaneu orice încăpere cu sarcasmul lor! Ei sunt, de fapt, profund-gânditori și tind să folosească umorul pentru a-și ascunde vulnerabilitatea.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel