Rona Hartner, rețeta vindecării de CANCER la colon: În 5 ani îți revii definitiv

rona hartner. FOTO Captura video @ YouTube Rona Hartner
Rona Hartner a dezvăluit cum s-a vindecat de cancerul de colon, o boală pentru care specialiștii au recomandat screeningul chiar și la vârste de sub 50 de ani.

Rona Hartner (49 de ani) a dezvăluit modul în care a scăpat de cancerul de colon, boală ce i-a fost pusă în urmă cu mai mulți ani, iar anunțul legat de vindecarea sa a fost făcut în 2020, chiar la începutul pandemiei. 

La acel moment a afirmat că următorii 5 ani sunt foarte importanți, fiind nevoie de o atenție sporită în tot ceea ce privește stilul de viață, deci implicit, stilul alimentar.  

”Cu sănătatea sunt foarte bine, mulțumesc lui Dumnezeu! Chiar am făcut acum niște analize noi, fac din 6 în 6 luni, și rezultatele sunt foarte bune! Nicio recidivă nimic, sunt ok.

Am început să iau un tratament pentru tiroidă, pentru că tiroida e cea mai afectată de la  chimioterapie și acum având acest tratament mă simt foarte bine, cu tonusul, cu tot. Și mă bucur că am foarte multe proiecte pe care le pregătesc în această perioadă”, a declarat artista pentru Click

Virusul HPV și cancerul de col uterin, "ciudățenia" simptomelor și prevenție. Medic: Rana pe col nu dă simptomatologie la început

Pelerinajul din fiecare zi de sâmbătă

Viața celor care trec prin boală, indiferent de care, se schimbă. Iar conexiunea cu Divinitatea este cu mult mai puternică decât era poate înainte de a diagnosticare. 

La fel s-a întâmplat și în cazul artistei, care a afirmat că are un anumit ritual, care o ajută. 

”În fiecare weekend merg la câte un pelerinaj, practic am ritualul meu! Dimineața, la 8.30, merg la slujba mea de dimineață, în fiecare zi, nu există, și sâmbătă, chiar dacă sunt foarte puțini oameni sâmbăta la biserică, este ziua Fecioarei Maria.

La 8.30 am slujba în fiecare zi, mă împărtășesc, la 9 rămân la Adorație, slujba din cursul săptămânii e mai scurtă decât slujba de duminică, la 9 am Adorație până la ora 10, după care îmi încep ziua.

Când mă mai trezesc dimineața cu noaptea-n cap atunci fac Adorația înainte să răsară Soarele. Mă trezesc pe la 6-7 dimineața, mă duc la adorație la ora aia și pe urmă fac doar slujba. Eu cu asta rezist la stres și la toate problemele și, mă pun în fața lui Iisus, împreună cu el, e liniște. Așa îmi fac programul în fiecare zi!”, a mai spus Rona Hartner, pentru sursa citată. 

Rona Hartner s-a refăcut după chimioterapie în numai un an

”În 2019 am terminat chimioterapia, mi-a trebuit un an să îmi revin.

Ai nevoie practic de 5 ani ca să îți revii definitiv, dar eu am reușit să fac asta după un an pentru că m-am imunizat înotând în apă rece de mare și mi-am revenit mult mai repede și am eliminat mult mai mult toxinele, dar dacă ai un regim normal de viață, îți trebuie cam 5 ani ca să elimini chimioterapia din corp”, a explicat artista.

Colonoscopia, recomandată femeilor sub 50 de ani. Reduce semnificativ riscul de cancer

Colonoscopia realizată femeilor tinere poate reduce semnificativ riscul de cancer de colon, susține un nou studiu, potrivit WebMD. 

Cancerul de colon reprezintă o afecțiune malignă a ultimei părți a tubului digestiv reprezentată de colon (intestin gros) și rect. Afecțiunea se poate dezvolta la nivelul colonului - cancerul de colon sau la nivelul rectului - cancer rectal. 

”Deși în ultimele decenii s-a înregistrat o creștere alarmantă a incidenței cancerului colorectal la persoanele mai tinere, screening-ul s-a concentrat în mare parte pe persoanele de peste 50 de ani”, a remarcat autorul principal al studiului, Dr. Andrew Chan, gastroenterolog și epidemiolog la Massachusetts General Hospital.

Potrivit datelor, în SUA, cancerul de colon este a treia cauză principală de deces din cauza cancerului la femei, respectiv a doua, la bărbați.

În timp ce numărul total de cazuri de cancer de colon a scăzut, rata în rândul persoanele tinere, de sub 50 de ani a crescut cu 51% între 1974 și 2013. Citește mai departe AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel