Rică Răducanu, prins în INCENDIUL din spital. Totul a fost dezvăluit acum. A sărit pe geam

Rică Răducanu, în emisiunea La Măruță de la Pro TV, vorbind despre experiența sa cu COVID-19.
Pandemia este marele regret al lui Rică Răducanu, în vârstă de 75 de ani. 

Fostul mare portar Rică Răducanu are un singur regret în ultimii doi ani: pandemia. Pe de o parte, mereu vesel și plin de energie, el acceptă cu greu restricțiile, îi e greu să trăiască cu regulile impuse. Pe de altă parte, infectarea cu SARS-CoV-2 și faptul că a ajuns în spital l-au făcut să treacă prin momente de groază, nu din cauza virusului, ci din cauza flăcărilor. 

Se întâmpla la sfârșitul lunii ianuarie 2021. Rică Răducanu era internat, împreună cu soția, infectați cu SARS-CoV-2, la Spitalul ”Matei Balș” din Capitală. În salonul 5, cel care a ars și a lăsat în urma lui un bilanț crunt: 20 de oameni au murit. Timp de 14 zile a fost internat Rică Răducanu la ”Matei Balș”. În fața incendiului izbucnit în salon, el a trăit clipe de groază și nu a văzut altă scăpare, în fața flăcărilor, decât să sară pe geam. 

”Am sărit de la etaj. Am sărit!”

”Am trecut prin boală. Am fost în spital și cu nevasta. Chiar atunci când a luat foc spitalul (n.r. incendiul de la ”Matei Balș”), am sărit de la etaj. Am sărit! N-am luat-o pe ușă! Eram la etajul 1, eram învățat cu săriturile. N-a fost o problemă. Nu mi-am rupt nimic. A fost rău tare! 

Cred că și corpul a fost tare, fiind sportiv. Plus că am fost sportiv cuminte, n-am fumat, n-am băut cafele. Nici acum nu sunt... Poate din motivul ăsta. M-am vaccinat și a 3-a oară, mi-au zis și acolo că am anticorpi. Înseamnă că am corpul bun! Îmi pare rău totuși pentru lume. Vreau să fie ca înainte, să ne revedem, să ne pupăm. Stăm mereu cu masca aia... E urât”, a povestit Rică Răducanu, pentru gsp.ro. 

Citeștecontinuarea pe DC News și află detaliile despre clipele de goază trăite de Rică Rădcanu, în incendiul de la „Matei Balș”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel