Răzvan Cherecheș a devenit consilier onorific al secretarului de stat de la sănătate: Asta NU înseamnă că am să încetez să critic măsurile
18 feb 2021, 08:56

Răzvan Cherecheș a devenit consilier onorific al secretarului de stat de la sănătate: Asta NU înseamnă că am să încetez să critic măsurile, FOTO facebook
Răzvan Cherecheş, profesor universitar la Iowa University, în SUA, şi director al departamentului de Sănătate Publică din cadrul Universității „Babeş Bolyai“ din Cluj, a făcut un anunț important. 

"începând de astăzi (n.r. - miercuri - 17 februarie) sunt consilier onorific (neplătit) al secretarului de stat de la sănătate - Andreea Moldovan, asta înseamnă că voi putea să îmi expun opiniile și să furnizez dovezi pentru măsurile propuse și Andreea Moldovan mă va asculta.

2 aspecte:

1. punctul meu de vedere este cel al specialistului, nu am nicio afiliere politică, nu doresc nicio afiliere politică, nu am nicio preferință - suportul meu în domeniul sănătății publice este oferit oricărei autorități sau partid care dorește să îl asculte.

2. faptul că sunt consilier onorific nu înseamnă că am să încetez să critic măsurile (sau absența lor) nepotrivite - doar am să folosesc "noi" în loc de "ei"", a scris Răzvan Cherecheş pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?