Prof. dr. Ioan Lascăr, la interviurile DC MEDICAL și DC NEWS

prof. dr. Ioan Lascăr
EXCLUSIV
Prof. dr. Ioan Lascăr, chirurg plastician, vine la interviurile DC MEDICAL, la DC Medical, DC News şi DC News TV.

Prof. dr. Ioan Lascăr, chirurg plastician, este invitatul zilei la interviurile DC Medical și DC News și DC News TV. În dialog cu jurnalistul Val Vâlcu, prof. dr. Ioan Lascăr arată cum Spitalul orașului Comănești, după ce a fost salvat de comunitatea locală de la închidere, în 2011,  a ajuns una dintre cele mai bine dotate unități medicale din țară.

Proiectat de germani, într-o localitate cu importanță strategică situată între Moldova și Transilvania, spitalul din Comănești a fost primul construit după război, trecerea timpului impunând renovarea și modernizarea acestuia. Investițiile au fost realizate printr-un proiect finanțat de Uniunea Europeană și primăria orașului.

Profesorul Ioan Lascăr, care s-a născut în Comăneşti, consideră spitalul unic în România, pentru că deşi a fost construit în anul 1952, dispune de circuite medicale și compartimentări excelente, pe care le întâlnim numai la unele spitale din SUA.

Emisiunea va fi difuzată joi, 9 mai, ora 13:00, simultan pe paginile de Facebook DC Medical și DC News, dar și pe Youtube DC Medical, DC News și DC News TV.

Vezi mai multe în VIDEO:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel