ZODIA vizată de probleme de sănătate: GRIJĂ MARE! Simțiți semnalele, nu intrați într-o buclă din care să nu vă mai treziți

Foto: Pexels @SHVETSproduction
Horoscop 14-20 februarie, sub conjuncția Venus-Marte în Capricorn. Previziuni pentru toate zodiile.

"Soarele intră în semnul vostru, vă mai recăpătați suflul, conjuncția Venus - Marte se petrece în casa  11-a. Pentru cei care sunt singuri, își pot cunoaște iubirea printre prieteni sau pot petrece timp cu prietenii de calitate. De asemenea, e o săptămână minunată să vă planificați călătorii, să vă organizați timpul în funcție de evenimentele celor apropiați, dar fiind faptul că  Mercur se duce în casa a 12-a nu o să mai fiți atât de comunicativi, nu o să mai aveți atât de mult chef să expuneți absolut orice.

Pe de altă parte, Mercur vă ajută să ascultați și să vă uitați în jur la semnale, să simțiți semnalele. Semnalele pe care le primiți sunt mult mi importante decât ceea ce se spune și ceea ce se face, lucruri la care oamenii nu sunt atenți.

Vă readuc aminte de faptul că Jupiter e în casa 1 și vorbim despre sănătate. În funcție de vârsta pe care o aveți, de istoricul genetic, în funcție de orice, sănătatea primează și nu vorbesc degeaba aici, pentru că e clar că hrana nu mai este cum era, alimentele nu mai sunt procesate sau asimilate ca altădată.

E nevoie să acordați grijă mai mare la câtă apă beau, ce fructe mănânc, ce legume îmi fac bine, câtă cofeină consum. Mai conștient! Nu intrați într-o buclă din care să nu vă mai treziți. Încercați, dacă semnalele celorlalți vă arată ceva, vă arată că e ceva și în voi care trebuie rezolvat", le spune Daniela Simulescu, astrolog DC NEWS și redactor șef Astrosens.ro, nativilor sau celor cu ascendentul în Pești.

 

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel