Primul mesaj al medicilor după ce Alexandru Arșinel a fost adus cu ambulanţa la spital

Alexandru Arșinel, Foto Facebook
Alexandru Arşinel a fost adus cu ambulanţa, marţi seară, la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, unde i s-au făcut investigaţii medicale. 

Actorul Alexandru Arşinel a fost adus cu ambulanţa, marţi, 1 februarie, la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, unde a fost evaluat, consultat şi i s-au făcut investigaţii medicale.

Conform reprezentanţilor unităţii medicale, în urma evaluării, Alexandru Arșinel a refuzat internarea, părăsind ulterior unitatea medicală.

„Domnul Alexandru Arşinel a fost adus la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti la ora 21.34, cu ambulanţa. A fost evaluat, consultat, investigat paraclinic. I s-a administrat tratamentul necesar. În urma evaluării interdisciplinare, pacientul a decis să părăsească spitalul la ora 1,50, refuzând internarea”, au transmis reprezentanții unităţii medicale, potrivit Agerpres.

În ultimul an, cunoscutul actor Alexandru Arșinel a avut parte numai de probleme: în aprilie 2021 a făcut COVID-19 și, împreună cu soția sa, Marilena Arșinel, au fost internați la Institutul de Boli Infecțioase Matei Balș din Capitală. Abia apucaseră să-și facă prima a doua doză de vaccin când s-au infectat cu coronavirus. Abia la sfârșitul lunii mai au fost externați, dar amândoi au rămas cu sechele, după cum chiar actorul mărturisea.  

Din cauza acestora, în septembrie 2021 era din internat. Nu am o stare fizică prea bună, am mers zilele trecute la spital, am fost la mai multe spitale, nu știu ce am exact, nici medicii parcă nu îi dau de cap. Trebuie să mai umblu să vedem ce îmi găsesc doctorii, am încredere în ei că vor găsi o soluție. Nu mă simt bine fizic, parcă nu mai am putere așa, nu știu să îți explic exact” declara el, pentru Impact. Curând după, avea să descopere că problemele i se trag de la inimă, motiv pentru care la jumătatea lunii noiembrie a ajuns din nou la spital. 

Sechelele de pe urma COVID-19

La câteva zile după a fost transferat la Spitalul Monza din Capitală, unde a suferit, în decurs de două săptămâni, două intervenții chirurgicale la inimă: una pentru schimbarea unei valve, o operație pe cord deschis, și o a doua pentru montarea unui stent. În prima săptămână din decembrie a fost externat, dar nu se simțea bine. 

„Sunt destul de stresat. Îmi este greu să răspund pentru sănătatea mea care nu este în regulă. Sper ca într-o săptămână să reușesc să mă pun mai bine pe picioare, pentru că am avut o anestezie masivă cu care grupul de medici, condus de domnul doctor Drobanțu, a încercat să îmi înlocuiască, într-un fel sau altul, inima”, spunea marele actor, pentru Fanatik.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel