Primar liberal, răpus de COVID-19. Politicianul avea doar 38 de ani

Primar liberal răpus de COVID-19  Foto. Facebook/Adrian Popa
Adrian Popa, primarul liberal al localității Cuza Vodă din Călărași, a murit răpus de COVID-19. Politicianul avea doar 38 de ani.

Bărbatul a fost infectat cu SARS-COV 2 și, deși părea că starea lui se îmbunătățește, organismul său nu a reuşit să-l învingă. Soţia a fost şi ea bolnavă, dar şi-a revenit, spun surse apropiate familiei citate de Antena 3. Bărbatul suferea de diabet şi avea dificultăţi respiratorii, plămânii fiindu-i afectaţi.  
Cei doi soți au fost internaţi la un spital din Bucureşti, însă pentru Adrian Popa nu s-a mai putut face nimic. Din păcate, în ciuda tratamentului administrat, eforturile medicilor au fost în zadar. Plămânii i-au fost grav afectaţi de virus, ajungând în ultimele zile ca saturația de oxigen să fie de 70-80. Duminică, 21 februarie, bărbatul s-a stins din viaţă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel