O femeie din Australia s-a trezit, după o operație, că vorbește cu accent irlandez
13 mai, 14:30

Australianca Angie Mcyen
Caz inedit în Australia, unde o femeie care a făcut o operație de scoatere a amigdalelor s-a trezit după intervenție că vorbește cu accent irlandez.

Angie Mcyen, în vârstă de 27 de ani,  a decis să facă o operație de scoatere a amigdalelor - amigdalectomie.  Femeia, originară din Taiwan, locuiește în Brisbane, Australia de când avea 8 ani, și vorbea cu accent australian. În urmă cu 2 săptămâni, însă, după ce s-a trezit din anestezie, femeia a început să vorbească cu accent irlandez, în ciuda faptului că nu a fost niciodată în Irlanda. 

Acest lucru este documentat în manualele medicale sub numele de „sindromul accentului străin”, o afecțiune ce apare, de obicei, ca urmare a unei injurii la creier. 

Primul caz a fost înregistrat oficial în anul 1907 și, de atunci, doar o sută de alte cazuri au mai fost raportate, în întreaga lume.

Angie Yen a documentat schimbările apărute pe pagina ei de Tik Tok, iar pățania ei a devenit virală. Contul ei de Tik Tok a câtigat 20.000 de urmăritori, notează Antena3

G Ad:

 

@angie.mcyen

Reply to @marc.com.au Day 14: Trying a new thing where ppl who deny my reality gets to pay for my medical bills ????##foreignaccentsyndrome ##foryou

♬ original sound - angie.mcyen

Ştiri Recomandate

Când să-ți dea de gândit o durere puternică de cap
Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri