Numărul deceselor asociate utilizării ţigaretelor electronice a crescut la 47

Vaping
Numărul deceselor în urma unei afecţiuni pulmonare misterioase asociate utilizării ţigaretelor electronice în Statele Unite a crescut la 47, a anunţat joi Centrul pentru Prevenirea şi Controlul Bolilor (CDC), potrivit DPA.

Agenţia americană din domeniul sănătăţii a spus că victimele provin din 25 de state americane şi au vârste cuprinse între 17 şi 75 de ani. CDC a confirmat existenţa a 2.290 de cazuri de afecţiuni pulmonare asociat cu utilizarea ţigaretelor electronice, o practică denumită ''vaping'', notează Agerpres.

Preşedintele Donald Trump a anunţat că intenţionează să crească vârsta minimă pentru achiziţionarea ţigaretelor electronice după creşterea numărului deceselor cauzate de afecţiuni pulmonare.

CDC a precizat recent că a descoperit acetat de vitamina E în toate probele de lichid prelevate din plămânii a 29 de pacienţi din 10 state.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

10 metode care stimulează nervul vag în mod natural

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel