Nicole Cherry: Cu ce probleme de sănătate se confruntă în sarcină. Artista va naște în curând
19 oct, 16:08

Nicole Cherry
Nicole Cherry este pe ultima sută de metrii cu sarcina. Artista le-a dezvăluit fanilor cu ce probleme de sănătate se confruntă în această perioadă.

Viața lui Nicole Cherry s-a schimbat radical de când a aflat că va deveni mămică pentru prima dată. Vestea că va deveni mamă a venit ca un șoc și pentru fani, care abia se obișnuiau cu ideea că artista a devenit femeie și că nu mai este adolescenta care a cucerit inimile românilor în urmă cu câțiva ani. Peste câteva săptămâni, vedeta urmează să o aducă pe lume pe fiica ei.

Pe tot parcursul sarcinii, artista și-a ținut la curent fanii cu starea ei de sănătate. Recent, Nicole Cherry le-a făcut câteva dezvăluiri fanilor din mediul online, mărturisindu-le că se confruntă cu o problemă. Aceasta a mărturisit că are probleme cu somnul și că nu se mai poate odihni. Totodată, Nicole a spus că este conștientă de faptul că mult timp de acum înainte va avea probleme cu somnul.

A ținut cont de astrologie atunci când a conceput bebelușul

Artista în vârstă de 22 de ani a uimit pe toată lumea atunci când a dat vestea că este însărcinată. Deși este extrem de tânără, vedeta spune că știe ce vrea de la viață și că sarcina a fost una planificată. Mai mult, a fost atât de planificată, încât a ținut cont de astre atunci când l-a conceput. Fiind zodia Săgetător, Nicole a vrut ca și bebelușul ei să se nască în același semn zodiacal, ea declarându-se un fan al acestor nativi. Astfel că și-a planificat momentul concepției calculând cele nouă luni dinaintea sezonului Săgetătorului, ea urmând să nască după jumătatea lui noiembrie sau începutul lui decembrie. 

G Ad:

Citește detalii despre toate acestea, dar și ce probleme de sănătate are, pe Spectacola.

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri