MEDIC SMURD din Iași în Atlasul Frumuseții. Mihaela Noroc: lumea are încă EROI ca Giorgiana - IMAGINE
19 ian, 21:59
Un medic SMURD din Iași a fost inclus în Atlasul Frumuseții al Mihaelei Noroc. Autoarea consideră că femeile din domeniul sanitar merită mai mult respect.
Elicopter SMURD.      Foto: DSU/Facebook

O doctoriță de la SMURD Iași, Giorgiana Matei, a fost inclusă de Mihaela Noroc în al său Atlas al Frumuseții. Scrie chiar autoarea fotografiei câteva rânduri pe Facebook despre frumoasa doctoriță, despre povestea ei, dar și despre cum femeilor din sistemul medical trebuie să li se arate mai mult respect. 

”Femeile reprezintă majoritatea lucrătorilor din domeniul sănătății de front, la nivel global. Pentru mine, ei sunt eroii anului 2020, împreună cu colegii lor de sex masculin.
Am fotografiat-o pe Giorgiana acum câteva zile la Iași, România. Ca medic în medicină de urgență, le-a văzut pe toate. A văzut copii murind și ea a fost cea care a trebuit să le spună părinților vestea tragică. A pierdut colegi și prieteni într-un accident de elicopter. A trecut prin iad în 2020, lucrând în unitățile de terapie intensivă Covid19. Dar, în timp ce experimenta atât de multă durere, ea a salvat sute de vieți. Și asta i-a dat puterea de a continua.Sunt sigur că 2021 va fi un an mai bun pentru omenire. Și asta pentru că lumea noastră are încă eroi precum Giorgiana. Este timpul să le arătăm mai mult respect și să le auzim cu adevărat vocea!”, notează Mihaela Noroc.


Ştiri Recomandate

MICAFUNGINUM - prospect
224.640 doze de vaccin Pfizer BioNTech sosesc mâine în țară
METRONIDAZOLUM - prospect
METOXI-POLIETILENGLICOL EPOETINA BETA - prospect
LOSARTANUM + AMLODIPINUM - prospect
LOSARTANUM - prospecte


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri