Medic ATI de la Institutul "C.C Iliescu", găsit mort în spital: Era unul din lupii tineri care promitea enorm. Este încă o victimă pe altarul acestei specialități

Foto: Freepik @jannoon028
Un medic ATI de la Institutul "C.C Iliescu" s-ar fi sinucis în interiorul spitalului. "A fost un șoc pentru noi".

Un medic de la secția de Terapie Intensivă a fost găsit mort, vineri dimineaţă, la intrarea în gardă.

"Era unul din lupii tineri care promitea enorm. A fost un șoc pentru noi. Este încă o victimă pe altarul acestei specialități care este dovedită ca fiind profesia cea mai grea din toate meseriile din lume, are cea mai mare rată a suicidului și depresiilor”,a declarat președintele Societății Române de Anestezie și Terapie Intensivă, Dorel Săndesc, la Antena 3 CNN.

Trupul neînsuflețit a fost deja ridicat și dus la INML. 

Potrivit Antena 3 CNN, medicul de la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare "Prof.Dr. C.C. Iliescu", din cadrul Institutului Fundeni din Capitală,  în vârstă de 58 de ani, s-ar fi sinucis vineri dimineață.

La spital au ajuns polițiștii pentru verificări și au deschis deja o anchetă.

"La data de 12 aprilie 2024, Poliţia Capitalei - Secţia 7 Poliţie a fost sesizată despre faptul că un bărbat, în vârstă de 59 de ani, care se afla în timpul serviciului la o unitate medicală situată în Sectorul 2, a fost găsit inconştient. În pofida eforturilor cadrelor medicale, a fost declarat decesul acestuia”, anunţă, vineri, Poliţia Capitalei.

Colegii medicului sunt în stare de șoc.

"Sincere condoleanțe pentru familia medicului ATI de la Institutul CC Iliescu. Dumnezeu să îl ierte!", a transmis Colegiul Medicilor București.

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel