Maramureş: Spitalul de Pneumoftiziologie a limitat timpul de vizitare a bolnavilor

Conducerea Spitalului de Pneumoftiziologie "Dr. Nicolae Ruşdea" (TBC) din municipiul Baia Mare a anunţat luni, pe pagina de Facebook, că programul de vizită va fi limitat în contextul epidemiologic actual.

Conform sursei, programul de vizitare a bolnavilor internaţi va fi de luni până vineri în intervalul orar 15,00 - 17,00, sâmbătă şi duminică în intervalul orar 12,00 - 16,00, noteaza Agerpres.

Administraţia unităţii medicale a mai precizat că timpul de vizitare va fi de numai 30 de minute.

"Se limitează vizita la o durată de 30 de minute. Pentru fiecare pacient se permite vizita unei singure persoane. Este obligatoriu purtarea, de către vizitatori, a echipamentului de protecţie pus la dispoziţie la intrarea în secţii. Se recomandă dezinfecţia igienică a mâinilor la intrarea şi ieşirea din secţie", au menţionat reprezentanţii spitalului.

De asemenea, la sfârşitul săptămânii trecute, Spitalul Judeţean de Urgenţă Baia Mare a limitat programul de vizită din motive de siguranţă medicală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel