Luna Nouă în Scorpion: ce ar fi bine să nu faci. Recomandarea astrologului

Eclipsa, Lună
Astrologul DC News Daniela Simulescu face câteva recomandări privind Luna Nouă în Scorpion.  

În fiecare lună, Universul ne dă un mic cadou - unul atât de mic încât poate fi ușor ratat, deoarece este în mare parte invizibil pe Pământ şi ne putem bucura de aceste daruri 'ascunse' timp de câteva ore. Acest cadou minunat este, desigur, Luna Nouă și se întâmplă la fiecare 28-30 de zile. În termeni astrologici, Luna Nouă este una dintre fazele lunii - în mod specific, cea în care se aliniază Luna și Soarele. Luna Nouă marchează începutul unui nou ciclu lunar și adesea aduce cu sine o serie de noi începuturi. Acest lucru face ca Lunile Noi să se simtă ca un moment deosebit, ideal pentru auto-reflecție, corectarea cursului și stabilirea obiectivelor.

Destul de interesant, majoritatea oamenilor sunt aliniați inconștient cu această energie, tinzând să creeze noi obiceiuri, să înceapă proiecte noi și să inițieze schimbări de viață în același timp cu luna nouă. Asta e bine. Ce este și mai bine este că îmbrățișarea conștientă a energiei proaspete a lunii noi ne poate permite să propulsăm aceste tranziții și mai departe.

Ce să nu faci în timpul unei Luni Noi

Renunţarea la ceva care îți pasă - O nouă lună este despre creație. Desigur, uneori trebuie să renunți la obiceiuri, oameni și situații care nu-ți mai convin. Cu toate acestea, a decide să renunți la orice îți pasă cu adevărat pe o Lună Nouă se poate dovedi a fi o risipă de energie. Foloseşte energia aceasta pentru a începe ceva, nu pentru a opri (Avem Luna Plină pentru asta).

Evitarea oamenilor noi - Lunile Noi sunt notorii pentru aducerea oamenilor în viața noastră. Adesea, acești nou-veniți ne aduc lecții pentru sufletul nostru. Nu rata aceste lucruri. Când întâlnești pe cineva diferit sau în afara genului tău obișnuit în timpul unei Luni Noi, fii deschis și curios. Încearcă să afli detalii despre aceste persoane. Nu știi niciodată ce bucurii sau idei pot aduce.

Declinarea invitațiilor neașteptate - Vorbind despre întâlnirea cu oameni noi, o Lună Nouă este un moment minunat pentru a ieși din casă. Deoarece o Lună Nouă este minunată pentru a cunoaște oameni noi, ia în considerare să spui da oricărei (și tuturor!) invitațiilor aleatorii care îți apar.

Petrecerea timpului cu 'vampiri' de energie - Acesta este un nu, în general, dar nu poate fi întotdeauna evitat. Dar, întrucât energia lunii noi este atât de incredibil de specială, evită orice scurgere de energie. Vrei să valorifici toată energia pozitivă și creativă care curge în jurul tău; nimic nu trebuie risipit. Pur și simplu, nu-i lăsa pe alții să-ţi strice starea.

Mai multe puteți citi pe ASTROSENS.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel