Lună Nouă în Fecioară, momentul adevărului: Zodiile pentru care urmează o perioadă minunată

Rubrica horoscop
O Lună Nouă în Fecioară va avea loc pe 17 septembrie, la ora 14.00, iar asta va fi un moment extgraordinar pentru anumite zodii, pe când pe altele le va da peste cap, spune Daniela Simulescu, astrologul DC News. 

Luna Nouă în Fecioară este un „eveniment este menit să ne scoată în față propriile nemulțumiri. Doar că Luna și Soarele vor fi în opoziție cu Neptun, ceea ce arată că multe dintre acestea sunt doar în capul nostru. Cu alte cuvinte, ne judecăm prea aspru și perfecțiunea nu este general valabilă. (...) Avem o astrogramă grăitoare”, a transmis Daniela Simulescu, astrologul DCNews. 

Trei zodii pentru care momentul va fi fantastic, alte trei vor fi în „apele lor”, pe când pe restul momentul le va da peste cap la propriu, nu la figurat. Care sunt zodiile „fericite”, aflați pe DC News. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel