Lucian Viziru, de urgență la spital. Artistul a fost internat la Terapie Intensivă: „Suspect de Infarct! De 4 zile stau in spital”
04 ian 2022, 12:35

Lucian Viziru    Sursa foto: Spectacola
Lician Viziru este internat în Spitalul Floreasca, din Capitală.

Lucian Viziru este internat în Spitalul Floreasca, din Capitală, cu suspiciune de infarct. Inițial, chiar pe 31 decembrie, artistul a ajuns de urgență la spital și a fost internat pe secția de Terapie Intensivă. 

Artistul a înregistrat un video și l-a postat pe Youtube, pentru a-și ține fanii la curent cu date despre starea sa de sănătate. El spune că se simte mai bine acum și că speră să fie externat curând. 

„Eu sunt în momentul ăsta în spital. Sunt aici de pe 31 decembrie 2021. Revelionul l-am făcut aici. Da, sunt un norocos. Inițial s-a crezut că am făcut infarct. Am avut dureri mari în capul pieptului. Durerea se ducea jos spre brațul stâng. La prima analiză în ceea ce privește inima mi-au ieșit negative. A doua zi, enzimele astea au ieșit pozitive. Am avut din nou suspiciunea la povestea asta cu infarctul. Astăzi am fost mutat din salonul de Terapie Intensivă înapoi în salonul ăsta, unde am ajuns în prima zi. Sper să reușesc să plec mâine acasă. E bine în Spitalul Floreasca. M-au tratat frumos. Ieri și alaltăieri nu am avut voie să mă mișc din pat”, a povestit Lucian Viziru într-un video postat pe YouTube.

Citește continuarea pe Spectacola și află mai multe despre acest subiect.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Ştiri Recomandate

Educația, efecte asupra sănătății. Patru ani de studii scad riscul de a dezvolta anumite boli

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?