Lora s-a vaccinat anti-COVID-19. Ce a făcut vedeta imediat după ce s-a imunizat

Lora s-a vaccinat anti-COVID-19. Ce a făcut vedeta imediat după ce s-a imunizat, FOTO facebook
Artista Lora s-a vaccinat anti-coronavirus.

Vedeta a spus că este al 10-lea vaccin din viața ei. 

"Cred că e al 10-lea vaccin din viața mea. Am făcut eforturi să am creierii intacți… ca nah… e și cel mai faimos vaccin dintre toate pe care le-am făcut. Hai, Doamne ajută!", a scris Lora, într-un InstaStory.

Cum se simte Lora după vaccinare

 

"Mă simt bine. Recunosc că mi-a fost frică. Ce înseamnă faima și controversa din jurul unui lucru…

Aseară, la vaccin, era o doamnă mai în vârstă, care avea niște ochi…se uita la mine ca un pui, ca un copil mic, speriată. I-am spus că o să fie bine. Nu puteai să intri cu nimeni în cabinet. Vă dați seama că oamenii, chiar dacă se vaccinează, sunt în vârstă și le este frică pentru că aud tot felul de tâmpenii. Mi-a fost o frică, mă așteptam să îmi fie rău.

M-am vaccinat din cauza meseriei pe care o am. Sunt expusă și pot fi un purtător fantastic. Aș înnebuni să știu că vreun invitat de-al meu care are probleme de sănătate ar lua nenorocirea asta.", a spus Lora într-un live pe Facebook.

Mai mult de atât, după ce a primit doza de vaccin anti-COVID-19, cântăreața a imortalizat flaconul cu ser într-o fotografie, pentru a le arăta fanilor cu ce anume se imunizează.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel